Alles over smartwatch bandjes

Sinds een aantal jaar zijn smartwatches enorm populair. Niet gek ook, want je kunt er ontzettend veel mee doen. Je stappen tellen, aantal verbrande calorieën bijhouden, je slaapritme bekijken en ga zo maar door. Bij sommige varianten is het zelfs mogelijk om je WhatsApp berichten en dergelijke te lezen! In een tijd dat fit en gezond zijn belangrijk is, kan een smartwatch net voor dat duwtje in de rug zorgen. Je wilt graag je stappendoel behalen, dus je gaat even een extra rondje lopen. Deze beweging is goed voor zowel je fysieke al mentale gezondheid. Ook die extra tijd buiten doet veel mensen goed. Alleen maar redenen waarom deze gadget erg in trek is. Nu smartwatch bandjes steeds populairder worden, komen er ook steeds meer vragen naar boven. Welke type bandjes zijn er? Kun je smartwatch bandjes verstellen? Kun je smartwatch bandjes vervangen? En ga zomaar door. Om al deze vragen bij je weg te nemen, zijn we op onderzoek uitgegaan.

Smartwatch bandje verwisselen

 

Bij de meeste smartwatches is het mogelijk om de bandjes verwisselen. Of je nou Samsung smartwatch bandjes hebt, smartwatch bandjes van Apple of van andere merken. Hoe je de bandjes moet verwisselen verschilt per merk. Elke type smartwatch heeft daar zijn eigen manier voor. Vaak werkt het verwisselen middels een schuif manier of klik manier. Kijk hiervoor in de gebruiksaanwijzing. Wil je graag dat het verwisselen wordt voorgedaan? Zoek dan filmpjes op, op YouTube. Hier kun je filmpjes vinden waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd, superhandig!  

 

Welke smartwatch bandjes zijn er?

 

Milanees smartwatch bandje

Dit type bandje is gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal blijft dus lang mooi en geeft je smartwatch een stijlvol uiterlijk. Het bandje sluit middels een krachtige magneetsluiting en is licht van gewicht. Een perfect bandje voor iedereen die zijn of haar smartwatch zowel tijdens werk, maar ook tijdens privé gelegenheden draagt. Het past bij elke look!

 

 

Echt leren smartwatch bandje

Draag je jouw smartwatch altijd en denk je liever niet elke dag na over het uiterlijk van je smartwatch? Dan past een echt leren bandje perfect bij je! De leren look past overal bij en zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Het bandje sluit middels een roestvrijstalen gesp. 

 

 

Siliconen smartwatch bandje

Ga je voor dit type bandje? Dan ben je waarschijnlijk een sportief type! Het siliconen materiaal is erg flexibel en heeft een schokabsorberende werking. Het bandje sluit middels een gesp en geeft een casual, maar strak uiterlijk. 

 




 

Nylon smartwatch bandje

Heb je niet altijd je smartwatch om en doe je hem dus vaak af en weer om? Dan is een nylon smartwatch bandje ideaal. Dit type bandje is gemaakt van hoogwaardig nylon en sluit middels klittenband. Ideaal als je snel je smartwatch wilt omdoen of afdoen.

 

 

Stalen smartwatch bandje

Ga je graag voor een stoerdere look? Dan is een stalen bandje een goede keuze. Het roestvrijstalen materiaal blijft lang in topconditie en is licht van gewicht. Het bandje sluit middels een vouwsluiting. 

 

 

Het is dus geheel afhankelijk van je eigen wensen en smaak welk bandje het beste bij je past. Vind je een bepaalt type bandje leuk voor privé gelegenheden, maar is het ontwerp niet geschikt voor je werk? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om twee bandjes aan te schaffen, zodat je kan wisselen. De keuze is geheel aan jou!