goedkope hoesjes

9 goedkope telefoonhoesjes voor jou

Goedkope telefoonhoesjes? Say no more! Smartphonehoesjes.nl biedt allerlei soorten hoesjes aan, voor ieder wat wils en voor elke portemonnee. In dit blog laten we zien dat er allerlei goedkope telefoonhoesjes zijn in verschillende categorieën. Van basic tot fashionable. Van simpel tot extravagant. Check de verschillende categorieën hieronder en vind het hoesje dat je zoekt. Voor een lage prijs.

2 basic telefoonhoesje voor een lage prijs 

Deze siliconen hoesjes hebben een schokabsorberende werking. Het materiaal zorgt ervoor dat er geen krasjes op je mooie smartphone komen. Check dit matte design en geef je telefoon een extra mooie look! Beschikbaar in allerlei kleuren.

3 smartphonehoesjes met toffe prints 

Ga je liever voor iets speciaals of wil je af en toe wisselen van hoesje? Check dan onze hoesjes met prints! Marmer, grafisch, goud of iets anders spannends. Wij bieden van alles aan. De hoesjes worden meestal gemaakt van stevig siliconen materiaal. Het hoesje is daardoor buigzaam en schokabsorberend. Mooi, beschermd én goedkoop. Alles wat je in een smartphonehoesje zoekt.

2 goedkope hoesjes die superhandig zijn 

Voor iedereen die alles in één wil en voor iedereen die zijn of haar hoesje graag multifunctioneel wil inzetten. We’ve got you! We hebben namelijk twee typen hoesjes die je voor alles en nog wat kunt gebruiken. De booktype hoesjes bieden ruimte voor pasjes en briefgeld. Of zet hem schuin om filmpjes te kijken. De magsafe hoesjes zorgen ervoor dat je je telefoon draadloos kunt opladen en het hoesje erom kunt laten zitten. En als kers op de taart sluit dit hoesje naadloos aan op onze autohouders.

 

1 transparante, goedkope telefoonhoesje

Een andere mooie oplossing is een transparant hoesje. Optimale bescherming zonder poespas! Zo blijf je het prachtige design van je smartphone zien, maar hij wordt wel optimaal beschermd. Als ie dan een keer van de tafel valt, weet je zeker dat je scherm mooi blijft. Alles in één hoesje voor een goede prijs. Check hier de goedkope, transparante hoesjes.

1 hoesje om mee te shinen 

Maak je outfit af met een hoesje met prachtig koord! Kies voor de parels, gouden ketting of design koord. Ideaal voor op een feestje of klusjes in huis. Je hebt je telefoon bij de hand, maar geen tasje nodig. Check hier alle goedkope hoesjes met koord. En shinen maar.

Wil je een ander goedkoop hoesje?

Natuurlijk hebben wij nog veel meer keuze dan deze negen opties. Onze webshop biedt duizenden producten aan voor allerlei toestellen. Van fashionable effen hoesjes tot sprankelende designs. Van strakke hoeken tot zacht siliconen materiaal. Met of zonder pasjes, koord, magsafe of andere handige toevoegingen. Je vindt geheid het goedkope hoesje dat past bij jou. Filter op prijscategorie én je type toestel en ontdek welk hoesje geschikt is voor jouw smartphone én in je budget past.

Check alle hoesjes