Matchende hoesjes voor al je apparaten

Matchende hoesjes voor al je apparaten

Match al je apparaten en stijl ze in hetzelfde hoesje. Je telefoon, je laptop, je tablet en je airpod case. Super stijlvol, georganiseerd en mooi. Ontdek hier alle stijlen die wij aanbieden voor al je apparaten.

Matchende hoesjes: Golden leaves

Zoals je hieronder ziet zijn deze stijlvolle hoesjes precies wat je nodig hebt om te shinen op school! We hebben hoezen voor verschillende MacBooks, Airpod cases en hoesjes voor heel veel verschillende toestellen. We hebben ook nog backcovers en iPad hoesjes in dit mooie golden leaves design. Klik op de button voor een overzicht en vind jouw apparaten!

Pink Graphic hoesjes die bij elkaar passen

In het mooie roze graphische design bieden we ook van alles aan voor al jouw producten. Denk aan laptop cases, Airpod cases, hoesjes voor heel veel verschillende toestellen, maar ook e-readers. Hier de booktype, Kobo hoes en MacBook Air hoes. Maar klik op de button voor een overzicht van alles wat we hebben in dit prachtige design. 

Alles met sterren voor jouw apparaten

Houd jij ook zo van de sterren en wil je dat al je apparaten deze look hebben? Bekijk dan de hoesjes in onze Stars Gold collectie. Naast de booktype voor Iphone zijn er tal van andere toestellen én backcovers. We hebben laptop sleevers, maar ook MacBook covers. Verder vind je via bekijk alles ook backcovers met koord en AirPod cases voor meerdere modellen. Ontdek het snel!

Matchende hoesjes in groen luipaard

Dierenprints zijn cool! En al helemaal op je telefoon, laptop of iPad. Wat vind je van deze in groen luipaard? We hebben ze voor allemaal verschillende telefoon toestellen, met en zonder koord. Voor een aantal macbooks en iPads. Klik op de button bekijk alles om te ontdekken welke andere luipaard printjes we nog meer aanbieden. 

Zwart marmeren matchende hoesjes

Chique marmer! Match je Macbook hoes met je PopSocket (super mooi op een mat, zwart telefoonhoesje) en combineer je Buds erbij. Met de button bekijk je alle zwart marmeren hoesjes die wij aanbieden.