Tech21

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod tech21 hoesjes ✔ Keurmerk ✔ Snelle levering ✔ Gratis verzending ✔ Altijd veilig en achteraf betalen.


Een tech21 hoesje voor uw smartphone

Tech21 is een Brits bedrijf dat zichzelf volledig heeft toegelegd op telefoonbescherming. Hun innovatieve houding zorgt ervoor dat tech21 hoesjes altijd gebruik maken van de nieuwste materialen, inventieve oplossingen en moderne snufjes.


Innovatief te werk

Niet veel bedrijven zijn zo gepassioneerd bezig met innovatie van telefoonhoesjes als tech21. De vele experimenten die de fabrikant uitvoert hebben al verschillende uitvindingen opgeleverd die verwerkt worden in de hoesjes van tech21. Het bekendste voorbeeld hiervan is het gebruik van FlexShock. Dit materiaal is sterk en flexibel en is in staat schokken efficiënt te verspreiden, waardoor de schadelijke krachten bij een val uw toestel niet bereiken. Deze bijzondere kwaliteit zorgt er ook voor dat uw tech21 hoesje prachtig slank en heerlijk licht in gewicht kan blijven.


Gevaar buiten de deur

Smartphones worden steeds groter en dat betekent dat ze alsmaar meer kans op schade lopen. Een goede bescherming is daarom van groot belang. Met een hoesje van tech21 zorgt u ervoor dat uw smartphone er goed uit blijft zien, wat u er ook mee doet. Neemt u het apparaat mee op vakantie? Dan zijn venijnige zandkorrels, druppelende ijsjes en hoge temperaturen allemaal risico’s die een snel einde van uw smartphone kunnen betekenen. Een tech21 hoesje werkt als een beschermend jasje dat al deze gevaren buiten de deur houdt. Zo bent u verzekerd dat u na thuiskomst een werkende telefoon heeft waarop u al uw vakantiekiekjes kunt bekijken.


Extra opties

Dat ze telefoonbescherming serieus nemen bij tech21, blijkt uit het feit dat ze verder gaan dan het produceren van alleen hoesjes. Met de juiste tech21 accessoires is de bescherming van uw smartphone pas echt in goede handen. Screenprotectors met technologie die ook in kogelwerend glas wordt gebruikt, voorkomen bijvoorbeeld verbrijzeling van de touchscreen. Ook hier zorgt geavanceerde technologie ervoor dat het product uiterst dun kan zijn, zonder aan kwaliteit in te boeten. Een uitstekende aanvulling dus op uw tech21 hoesje.


Meer weten over tech21? Bekijk de tech21 Brandpage!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw tech21 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een tech21 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere merken.

Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!