Winkelwagen

ICARUS Illumina XL

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de ICARUS Illumina XL hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw ICARUS Illumina XL

De ICARUS Illumina XL: de naam zegt het al. Deze e-reader is voorzien van een scherm van fiks formaat. Ondanks zijn ruime afmetingen doet dit niet af aan zijn gebruikscomfort of gemak. De Illumina XL is tevens voorzien van een verstelbare backlight, audio-ondersteuning en een eigen Androidsysteem. Dit laatste is uniek en extra bijzonder: dit biedt namelijk toegang tot al uw favoriete apps. Garandeer uzelf van urenlang leesplezier met deze bijzondere gadget, en biedt het toestel de beste bescherming met een ICARUS Illumina XL hoesje.


Belangrijke bescherming

Het laatste waar u op zit te wachten is een haperende e-reader vol krassen. Toch loopt uw toestel een behoorlijk risico als u geen gebruik maakt van een ICARUS Illumina XL hoes. U gebruikt het apparaat intensief en de kans dat hij op een onoplettend ogenblik een harde klap op de grond maakt, is daardoor relatief groot. De interne technologie is kwetsbaar en kan het na zo’n ongelukkig moment zelfs volledig begeven. Met een ICARUS Illumina XL hoesje zorgt u ervoor dat de schok wordt opgevangen.

Een krasvrij scherm

Zonder ICARUS Illumina XL hoesje zorgt het veelvuldige gebruik van uw e-reader er tevens voor dat het prachtige design binnen de kortste keren verdwenen is. Slijtage leidt tot krasjes in het scherm, beschadigde hoekjes en een onverzorgde uitstraling. Zonde en onnodig want met een mooie hoes valt dit eenvoudig te voorkomen. Zo blijven de behuizing en het scherm er gaaf uitzien. Kies een ICARUS Illumina XL hoesje dat optimale bedekking biedt, zodat u voor de dag kunt blijven komen met een stralende e-reader.

Soorten en maten

ICARUS Illumina XL hoezen komen in vele soorten en maten. Niet elk model zal aan uw wensen voldoen. Maar met het juiste exemplaar geeft u uw toestel de perfecte look en een persoonlijke touch. Moderne gebruikers gaan graag voor een lederen exemplaar. Modeliefhebbers kiezen juist een kleurrijke cover met een trendy printje. Met het ruime aanbod van Smartphonehoesjes.nl weet u zeker dat er ook een ICARUS Illumina XL hoesje voor u tussen zit.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw e-reader zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw ICARUS Illumina XL hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een ICARUS Illumina XL hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan ICARUS Illumina XL accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de ICARUS Omnia G2 hoezen
Bekijk de Pocketbook Sense hoezen
Bekijk de Kobo Touch 2.0 hoezen