Winkelwagen

ICARUS Omnia G2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de ICARUS Omnia G2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzonden ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw ICARUS Omnia G2

De ICARUS Omnia G2 doet niets onder voor andere e-readers, als we kijken naar de specificaties. Het toestel is voorzien van een ruim 7 inch beeldscherm en een razendsnelle besturing. Dankzij de krachtige backlights en het duidelijke E-ink touchscreen geniet u op ieder moment van de dag van een ultieme leeservaring. Zorg dat uw e-reader op de juiste manier is beschermd en kies voor een ICARUS Omnia G2 hoesje.


Een veelzijdige hoes

Dat een ICARUS Omnia G2 hoesje de juiste bescherming biedt, dat spreekt voor zich. Wat veel mensen echter niet weten, is dat een hoesje om je e-reader nog vele andere voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan de verbeterde grip, een nieuwe look en soms zelfs opbergvakjes en –ruimtes. Kiest u voor een ICARUS Omnia G2 hoes met al deze eigenschappen? Dan zijn u en uw e-reader absoluut van alle gemakken voorzien!


Veel voordelen

Het ICARUS Omnia G2 hoes bevordert de grip op uw toestel. Door de gladde achterkant wil het apparaat nog wel eens uit uw handen glippen, met alle vervelende gevolgen van dien. Door het hoesje vangt u in deze situatie twee vliegen in één klap. De e-reader zal zelden tot nooit meer uit uw handen glippen, waarbij de ICARUS Omnia G2 hoes alsnog de juiste bescherming biedt als het toch fout mocht gaan.


Handig en mooi

Daarnaast zorgt de ICARUS Omnia G2 hoes tevens voor een spiksplinternieuwe look voor uw e-reader en biedt het handige opbergruimte om uw belangrijkste bezittingen in op te bergen. De uitstraling van de e-reader is afhankelijk van het soort, het design en het materiaal van de hoes. Een houten ICARUS Omnia G2 hoes creëert een vintage look, terwijl een lederen variant juist het moderne uit uw toestel naar boven haalt. De opbergruimten veranderen niets aan de looks, maar zorgen wel voor extra comfort. Gaat u een middagje op pad? Stop het boodschappenlijstje, uw pinpas en andere pasjes in uw ICARUS Omnia G2 hoes en het enige wat nog mee hoeft te nemen, is uw telefoon.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw e-reader zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw ICARUS Omnia G2 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een ICARUS Omnia G2 hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan ICARUS Omnia G2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de ICARUS Illumina XL hoezen
Bekijk de Kindle 8 hoezen
Bekijk de Kobo Glo hoezen