Winkelwagen

Pocketbook Basic 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Pocketbook Basic 2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Pocketbook Basic 2

Bent u nog steeds niet overtuigd van de voordelen van een e-reader? Laat de PocketBook Basic 2 dan al uw twijfels wegnemen. Dit model is gemakkelijk in gebruik en vele malen comfortabeler dan een traditioneel papieren boek. Vanwege de grote opslagcapaciteit neemt u al uw favoriete boeken overal mee naar toe. Het 6 inch E-ink beeldscherm zorgt voor een haarscherpe weergave en urenlang leesplezier. Om deze e-reader optimale bescherming te bieden, is het raadzaam om een Pocketbook Basic 2 hoesje aan te schaffen.


De beste bescherming

Een Pocketbook Basic 2 hoesje beschermt uw gadget tegen de schade die deze kan oplopen als u hem in een onbewaakt ogenblik uit uw vingers laat glippen. Als uw e-reader niet is beschermd met een Pocketbook Basic 2 hoes is de kans groot dat het scherm barst of dat deze zelfs compleet dienst weigert. Koop daarom snel een hoesje voor uw Pocketbook Basic 2. Dit is slechts een kleine investering, waarmee grote schade voorkomen kan worden.


Alle kanten beschermd

Pocketbook Basic 2 hoesjes beschermen uw e-reader niet alleen tegen val- en stootschade. Ook waterschade wordt voorkomen met een hoesje. Als u per ongeluk een glas thee over uw apparaat heen laat vallen hoeft u niet bang te zijn. Een Pocketbook Basic 2 hoes zorgt ervoor dat er veel minder snel vocht in het kwetsbare systeem terechtkomt waardoor uw e-reader langer goed blijft functioneren. Ten slotte beschermt een hoesje uw Pocketbook Basic 2 ook tegen ontsierende krassen op het scherm en de behuizing.

Het grootste aanbod

Een hoesje dient niet alleen te beschermen, het geeft uw e-reader tevens een fraai uiterlijk. Met een Pocketbook Basic 2 hoesje geeft u uw gadget het uiterlijk dat bij u past. Door het ruime aanbod aan hoesjes vindt u altijd een product dat helemaal bij uw eigen stijl aansluit. Of u nu houdt van vrolijk en gekleurd, of juist graag een zakelijk imago wilt uitstralen, u vindt altijd het juiste Pocketbook Basic 2 hoesje.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten zorgvuldig uitgezocht en daardoor van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw e-reader zo lang mogelijk kunt beschermen.

Bij Smartphonehoesjes.nl betaalt u geen verzendkosten of transactiekosten. Goede service staat bij ons voorop. Wij verzenden uw Pocketbook Basic 2 hoes nog dezelfde dag indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een Pocketbook Basic 2 hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan Pocketbook Basic 2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Pocketbook Sense hoezen
Bekijk de Pocketbook Basic Touch 2 hoezen
Bekijk de Kobo Aura hoezen