Winkelwagen

Pocketbook Basic Touch 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Pocketbook Basic Touch 2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Pocketbook Basic Touch 2

De Pocketbook Basic Touch 2 heeft veel weg van zijn voorganger, de Basic Touch. Het typerende ronde design komt bij beide toestellen duidelijk naar voren, net als een aantal opvallende specificaties. Randloze pagina’s voor maximale vrijheid, een helder afleesbaar scherm en razendsnelle reactietijd. Zo hoeft u geen seconde langer dan nodig te wachten op die spannende ontknoping! Uiteraard springt u zuinig om met deze prachtige gadget. Wilt u bij vallen of stoten verzekerd zijn van een goede afloop? Zorg dan direct bij aanschaf voor een beschermende Pocketbook Touch 2 hoesje.


Bescherm wat u lief is

Simpel gezegd, de gemiddelde e-reader kan niet zonder bescherming. Een Pocketbook Touch 2 hoesje is een noodzakelijke accessoire, mits u uw kwetsbare gadget zo lang mogelijk mooi en bruikbaar wilt houden. Het beeldscherm wordt over het algemeen beschouwd als het kwetsbaarste onderdeel. Het is gevoelig voor scherpe voorwerpen, een harde ondergrond en natuurlijke invloeden van buitenaf, zoals regen. Een verkeerde val of stoot kan resulteren in een ontsierd design en in het ergste geval in fatale schade intern. Zonder het Pocketbook Touch 2 hoesje staat uw e-reader er alleen voor en dat belooft niet veel goeds.


Variatie is goed

Variatie wordt over het algemeen beschouwd als een positief iets, zo ook bij uw e-reader. Zeker als u de standaard look van uw gadget snel zat bent, biedt de uitstraling van het PocketBook Touch 2 hoesje de perfecte uitkomst. U wisselt van ‘outfit’ als u toe bent aan iets nieuws, uw e-reader wilt onderscheiden van alle andere gadgets, of als u uw stijl wilt benadrukken en tot uiting wilt laten komen in uw gadget. Met uw Pocketbook Touch 2 hoesje volgt u gemakkelijk verschillende trends. Kiest u voor het tijdloze, zakelijke design of ligt een fashionable printje meer in uw straatje? Voor elke gelegenheid kiest u een passende Pocketbook Touch 2 hoes en tilt u de looks naar een heel nieuw niveau.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw e-reader zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Pocketbook Touch 2 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod hoezen. U kunt behalve een Pocketbook Touch 2 hoes ook hoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken maar ook een breed scala aan Pocketbook Touch 2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de PocketBook Sense hoezen
Bekijk de PocketBook Basic 2 hoezen
Bekijk de Kindle 8 hoezen