Winkelwagen

HTC 10 Evo

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC 10 Evo ✔ Veilig online afrekenen ✔ Super snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC 10 Evo

Wel een fantastische smartphone van HTC, maar niet de volle pond betalen? Dan is de HTC 10 Evo het ideale toestel voor u. Hij is iets groter van formaat dan zijn voorganger, de HTC 10 en zijn specificaties liegen er niet om. Net als de HTC 10 is de Evo ontworpen met een sterke aluminium behuizing. Dit betekent niet dat hij niet beschermd hoeft te worden met een HTC 10 Evo hoesje tegen invloeden van buitenaf. Deze telefoon verdient de bescherming van een geschikt HTC 10 Evo hoesje.


Optimale bescherming

Zoals de meeste modellen van HTC, beschikt uw smartphone over een aluminium behuizing. Een moderne look, maar niet altijd de gewenste. U kunt hiervoor ruimschoots compenseren door het toestel te beschermen in een trendy HTC 10 Evo hoesje. Valt uw telefoon per ongeluk uit uw tas of komt hij bij een valpartij met een harde klap op de grond terecht, dan kunt u er niet op rekenen dat het aluminium de schok op kan vangen. Schade aan de hardware en hapering van het gehele systeem ligt dan al snel op de loer. De schokabsorberende werking van een HTC 10 Evo hoesje is dus meer dan welkom en zal u langer van uw smartphone laten genieten.


Een persoonlijke uitstraling

U heeft waarschijnlijk gekozen voor een toestel in uw favoriete kleur. Helaas is dit bij HTC een beperkte keuze en zullen er vele anderen rondlopen met precies dezelfde smartphone. Met een hoesje om uw HTC 10 Evo doet u echt recht aan zijn unieke karakter en laat u hem helemaal aansluiten bij uw eigen stijl. U kunt kiezen uit een grote variatie en zorgt eenvoudig voor een unieke en persoonlijke look. Uitgekeken op het HTC 10 Evo hoesje? Dan heeft u hem in no-time verwisseld voor een nieuw exemplaar.


100% krasvrij

Niet alleen de hardware, ook het scherm van uw smartphone is uiterst kwetsbaar. Zonder HTC 10 Evo hoesje kan een verdwaalde sleutel of het ruwe oppervlak van de tafel al genoeg zijn om er een lelijke kras in te maken. Dat is zonde want het toestel is ideaal om filmpjes op te kijken en ongestoord te surfen. Ook krassen in de lens van uw camera kunnen nare gevolgen hebben. U zult ze immers terugzien op elke foto. Voorkom schade voor het te laat is en maak gebruik van een handig HTC 10 Evo hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC 10 Evo hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC 10 Evo hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC 10 Evo accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC One A9 hoesjes
Bekijk de HTC One M9 hoesjes