Winkelwagen

HTC 10 Evo accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC 10 Evo accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw HTC 10 Evo

Ontmoet de HTC 10 Evo, een innovatieve smartphone met een ongeëvenaarde gebruikservaring. De HTC 10 Evo is geïnspireerd op de HTC 10, echter is deze variant is een slagje groter. De Bolt wordt namelijk geleverd met een 5,5 inch display. Daarnaast is ook dit design vormgegeven met oog voor detail. Dat ziet u terug in de naadloze overloop van de volledig glazen voorzijde in de robuuste metalen behuizing. Ook de camera’s scoren zeer hoog in kwaliteit, zo legt u al uw gebeurtenissen haarscherp en professioneel vast. U verrijkt al deze prestaties met behulp van de door u gekozen HTC 10 Evo accessoires.


Bescherming

Na aanschaf van een HTC 10 Evo is het natuurlijk belangrijk dat uw smartphone zo lang mogelijk in nieuwe staat blijft. Dan is de bescherming van uw HTC toestel het belangrijkste aspect. Met de juiste HTC 10 Evo accessoires voorziet u uw toestel van een betrouwbare bescherming. Het volledig glazen display is misschien wel het meest kwetsbare onderdeel. U biedt het display extra ondersteuning en bescherming door middel van een HTC 10 Evo accessoire zoals een screenprotector. Daarnaast draagt het onderhoud ook bij aan de staat van uw HTC. In de HTC 10 Evo accessoires collectie vindt u de juiste schoonmaakproducten voor uw toestel.


Verrijking

Tegelijkertijd geniet u van alle prestaties en mogelijkheden die de smartphone u biedt. Ook hieraan kunnen de HTC 10 Evo accessoires hun steentje bijdragen. Zo is het mogelijk de kwaliteiten van de camera te verrijken met bijvoorbeeld een selfie stick of een click on lens. U selecteert uw meest gebruikte functies en stemt daar een aantal verrijkende HTC 10 Evo accessoires op af.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC 10 Evo accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve HTC 10 Evo accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de HTC 10 accessoires
Bekijk de HTC One accessoires
Bekijk de HTC One M9 accessoires