Winkelwagen

HTC 11

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC 11 hoesjes ✔ Keurmerk ✔ Veilig en achteraf betalen ✔ Gratis verzending ✔ Altijd snelle levering.


Een hoesje voor uw HTC 11

De 11 is een verbeterde versie van de HTC 10, die al werd geroemd om zijn geweldige prestaties en prachtige design. De HTC 11 is op elk gebied nog net ietsje beter. Zo is hij voorzien van een krachtige, moderne processor waarmee je razendsnel tussen je favoriete apps schakelt. Daarnaast beschikt het toestel over twee hoogwaardige camera’s en is de vormgeving om uw vingers bij af te likken. Om deze toptelefoon schadevrij te houden, kiest u voor een HTC 11 hoesje.


Bescherm uw telefoon met een HTC 11 hoesje

De HTC 11 is een geweldig toestel waar een bijpassend prijskaartje aan hangt. Het is dan ook verstandig om deze goed te beschermen met een HTC 11 hoesje. Het hoesje beschermt de telefoon als u deze per ongeluk uit uw handen laat vallen. Omdat het hoesje strak om het toestel zit, vangt het de grootste klappen op. Hierdoor blijft uw telefoon langer goed functioneren.

Ook de buitenkant van de telefoon blijft langer als nieuw met een HTC 11 hoesje. U voorkomt hiermee:

  • Krassen
  • Stof en vuil onder het scherm en in de camera
  • Afkalvende randjes

Met een hoesje voor uw HTC 11 kunt u dus zorgeloos genieten van uw prachtige smartphone.


Bescherm het scherm

Een HTC 11 hoesje beschermt het fraaie touchscreen tegen krassen en barsten. Indien u kiest voor een hoesje dat het scherm openlaat, is het verstandig om hiernaast ook een screenprotector aan te schaffen. Dit dunne folie wat u over het scherm aanbrengt, beschermt het scherm tegen:

  • Krassen
  • Vingervlekken en vuile vegen
  • Kleurverlies

Hierdoor kunt u altijd de mooiste foto’s en filmpjes blijven kijken op een onbeschadigd scherm.


Het grootste aanbod HTC 11 hoesjes

Een telefoon zonder hoesje is eigenlijk niet compleet. Een hoesje biedt immers de broodnodige bescherming. Daarnaast dient een hoesje ook om uw telefoon een geheel eigen uitstraling te geven. Een telefoon is een persoonlijk bezit, wat u met een HTC 11 hoesje aan uw eigen stijl kunt aanpassen. Of u nu houdt van strak en zakelijk of juist van een vrolijk gekleurd, Smartphonehoesjes.nl heeft altijd het ideale hoesje voor u. Siliconen, hardcase of leder, tussen het ruime aanbod vindt u gegarandeerd het beste HTC 11 hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC 11 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC 11 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC 11 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC Desire 10 Lifestyle hoesjes
Bekijk de HTC U Ultra