Winkelwagen

HTC Desire 10 Lifestyle

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 10 Lifestyle hoesjes ✔ Gratis verzonden ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw HTC Desire 10 Lifestyle

De HTC Desire 10 Lifestyle is samen met de HTC Desire 10 Pro toegevoegd aan de Desire-reeks van HTC. Deze toestellen zijn geïnspireerd op de HTC 10, het vlaggenschip van HTC. De HTC Desire 10 Lifestyle is voorzien van twee goede camera’s: een 13 megapixel camera en een 5 megapixel front camera. Daarnaast is het toestel voorzien van 32 GB werkgeheugen en 3 GB intern geheugen. Genoeg ruimte dus om uw gemaakte foto’s op te slaan. Om te voorkomen dat u wegens krassen op het beeldscherm uw foto’s niet goed meer kunt zien, schaft u een passend HTC Desire 10 Lifestyle hoesje aan.


Beschermd op pad in drukke tijden

In elke drukke periode van uw leven is uw telefoon onmisbaar: afspraken bijhouden, telefoontjes voeren, etc. Net wanneer u naar de bus rent om een afspraak te halen, valt de telefoon uit uw zak. Zorg er daarom altijd voor dat uw telefoon tegen deze drukte bestemd is en koop een bijpassend HTC Desire 10 Lifestyle hoesje. Op deze manier blijft uw telefoon beschermd en houdt u goed zicht op uw dagelijkse bezigheden. Daarnaast zorgt het HTC Desire 10 Lifestyle hoesje ervoor dat uw toestel representatief voor de dag komt bij elke afspraak.


Vind het perfecte hoesje

Naast dat het HTC Desire 10 Lifestyle hoesje praktische bescherming biedt, dient het ook zeer goed als accessoire. Er zijn diverse HTC Desire 10 Lifestyle hoesjes verkrijgbaar en elk hoesje heeft zijn eigen stijl. Zo vindt u altijd een passende look. Haal uw favoriete outfit uit de kast en kies hierbij een passend HTC Desire 10 Lifestyle hoesje uit. Gaat u voor een hardcase hoesje die perfect om de achterkant van uw telefoon vormt? Of juist voor een portemonneehoes waarin u al uw belangrijke pasjes kwijt kunt? Er zijn genoeg mogelijkheden om het perfecte HTC Desire 10 Lifestyle hoesje te vinden.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 10 Lifestyle hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire 10 Lifestyle hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire 10 Lifestyle accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC One A9 hoesjes
Bekijk de HTC One M9 hoesjes
Bekijk de HTC 10