Winkelwagen

HTC Desire 530

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 530 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw HTC Desire 530

De HTC Desire 530 ligt qua vormgeving en specificaties niet ver van de Desire 825 vandaan. Het grootste verschil zit hem in het kleinere beeldscherm van 5 inch, waardoor dit toestel iets compacter is dan zijn grote broer. Daarnaast is ook het werkgeheugen iets kleiner met 1,5 GB en is het toestel uitgerust met een 8 megapixel camera in plaats van een 13 megapixel camera. Dit maakt de Desire 530 tot een prima en betaalbaar mid-range toestel, dat met behulp van de juiste accessoires net zo goed presteert als HTC toestellen uit een hogere klasse. Zorg daarom goed voor deze fijne telefoon en bescherm hem met een stevig HTC Desire 530 hoesje.


Uit welke HTC Desire 530 hoesjes kan ik kiezen?

Om uw HTC toestel van wat extra bescherming te voorzien heeft u keuze uit verschillende soorten HTC Desire 530 hoesjes, die allen hun eigen voordelen hebben. Kies voor enkel achterkant bescherming, zodat u direct toegang hebt tot uw beeldscherm. Dit soort HTC Desire 530 hoesjes zijn er in verschillende soorten materialen, zoals kunststof, flexibel TPU siliconen of zelfs in echt hout.

Wanneer u bang bent voor beschadigingen aan het beeldscherm en uw toestel liever rondom beschermt, kunt u de backcover combineren met een screenprotector of kiezen voor een HTC Desire 530 hoesje dat rondom uw toestel sluit. Denk hierbij aan een booktype of flipcase model. Het verschil tussen deze twee zit hem in de wijze waarop de flap aan de voorzijde sluit. Bij een flipcase is dit van onder naar boven en bij een booktype van links naar rechts als een boekenkaft.

Een andere optie voor volledige bescherming is een insteekhoesje. Deze HTC Desire 530 hoesjes werken als een soort tasje waar u uw toestel insteekt en weer in zijn geheel uithaalt wanneer u uw toestel gebruikt. Een nadeel van deze hoesjes is dus wel dat uw toestel tijdens gebruik geen bescherming ontvangt.


Wat voor soort hoesje past bij mij?

Welk type HTC Desire 530 hoesje bij u past, is geheel afhankelijk van de punten waar u waarde aan hecht. Is de voornaamste reden voor een nieuw Desire 530 hoesje bescherming of bent u het huidige design zat en wilt u uw toestel een nieuwe look geven? Handige extra’s die HTC Desire 530 hoesjes bieden, zoals opbergvakjes voor losgeld of een ingebouwde standaard kunnen ook een doorslaggevende factor zijn. Vraag uzelf voordat u op zoek gaat af aan welke eisen een nieuwe HTC Desire 530 hoesje moet voldoen en u vindt binnen no-time een hoesje dat perfect bij u past!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 530 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Desire 530 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Desire 530 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC Desire 820 hoesjes
Bekijk de HTC Desire 530 hoesjes