Winkelwagen

HTC Ocean Master

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Ocean Master hoesjes ✔ Altijd gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Veilig en snel betalen.


Een hoesje voor uw HTC Ocean Master

De HTC Ocean Master doet zijn naam eer aan: het toestel van de Taiwanese smartphoneproducent heeft tot nog toe veelal lovende kritieken ontvangen. HTC neemt met dit pronkstuk het voortouw in de 'knoploze' smartphones. De fysieke hardware knoppen op dit toestel ontbreken volledig en zijn vervangen door gefinetunede aanraakgevoelige frames. Met een waslijst aan handige features heeft u aan dit toestel een hele fijne smartphone. Om zo lang mogelijk zo veel mogelijk plezier te hebben van deze smartphone maakt u gebruik van een HTC Ocean Master hoesje.


Bescherm uw smartphone

De smartphone is haast niet meer weg te denken uit ons leven. Telefoons worden frequent en intensief gebruikt, waardoor slijtage sporen haast onvermijdelijk zijn. Dit kan betekenen dat er krasjes of barsten op het display of het frame ontstaan, maar vanzelfsprekend kan de schade ook erger zijn. Een val kan al haperende software of storende inktvlekken tot gevolg hebben. Gelukkig zorgen HTC Ocean Master hoesjes ervoor dat schade aanzienlijk beperkt wordt. Zo kan een softcase van schokabsorberend TPU materiaal er al voor zorgen dat de impact van schokken en stoten verminderd wordt. Het hoesje voor uw HTC Ocean Master dat de meeste veiligheid biedt, is een case die uw gehele toestel bedekt. Op die manier is uw smartphone namelijk ook beschermd tegen vuil en voorwerpen in uw tas die krassen veroorzaken.


Make-over met een HTC Ocean Master hoesje

Wanneer u het oorspronkelijke design van uw smartphone deels wilt blijven zien, maar uw HTC wel wilt beschermen zijn hier verschillende oplossingen voor. Er bestaan volledig transparante HTC Ocean Master hoesjes, die er voor zorgen dat uw toestel zowel bedekt als beschermd is. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een bumper. Dit soort hoesjes voor uw HTC Ocean Master omhullen slechts de randen van uw smartphone, waardoor het uiterlijk goed zichtbaar blijft. De meeste bumpers zijn een paar millimeter breder dan de rand van uw HTC. Zo zorgt dit HTC Ocean Master hoesje ervoor dat uw display niet in contact komt met het oppervlak waar het toestel op ligt en uw scherm dus langer mooi blijft!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Ocean Master hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC Ocean Master hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC Ocean Master accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC Desire 10 Lifestyle hoesjes
Bekijk de HTC 10 Evo hoesjes
Bekijk de HTC Ocean Smart hoesjes