Winkelwagen

HTC One Mini

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC One Mini hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC One Mini

De HTC One Mini is het kleinere broertje van de HTC One. Net als zijn grote broer is het een razendsnelle en goede telefoon, maar met zijn 4.3 inch scherm is hij net even iets handzamer. Ideaal dus voor iedereen die wel een high-end smartphone wil, maar geen zin heeft om met zo'n groot toestel rond te lopen. Bescherm deze telefoon met een HTC One Mini hoesje.


Noodzakelijke bescherming

Smartphones zijn helaas erg kwetsbare apparaten. Omdat zij vol zitten met de modernste technieken kan de kleinste klap al leiden tot onherstelbare schade aan het systeem. U moet er toch niet aan denken dat de 1,4 Ghz dual-core na een val begint te sputteren en uiteindelijk helemaal uitvalt? Bescherm uw toestel daarom met een HTC One Mini hoesje. Deze zit strak om het toestel zodat het de hardste klappen opvangt als u het per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. Met een HTC One Mini hoesje kunt u dus langer genieten van deze mooie telefoon.

De One Mini beschikt over een imposante 4.3 UltraPixel camera. Dit betekent dat hij ook bij weinig licht haarscherpe foto's kan maken. Bescherm deze fantastische camera dus met een HTC One Mini hoesje. Deze zorgt ervoor dat er zich geen stof en vuil in de camera kan nestelen en dat de gevoelige lens bovendien is beschermd tegen krassen. Met een HTC One Mini hoesje kunt u dus foto's en filmpjes blijven maken in de hoogste kwaliteit.


Voorkom krassen op uw scherm

Een gekrast of gebarsten scherm is één van de grootste ergernissen van smartphonegebruikers. Voorkom een beschadigd scherm met een HTC One Mini hoesje. Deze zorgt ervoor dat het scherm niet snel zal barsten na een val en het ook minder snel krassen oploopt. Als u een HTC One Mini hoesje aanschaft dat niet over het scherm valt is het raadzaam om ook een screenprotector te bestellen. Met deze dunne folie beschermt u het scherm optimaal tegen krassen en vieze vegen.


Een ruim aanbod smartphonehoesjes

Met een HTC One Mini hoesje kunt u het uiterlijk van uw telefoon helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Omdat een smartphone een persoonlijk bezit is, is het leuk om deze een uiterlijk te geven dat helemaal bij uw eigen stijl aansluit. Door het ruime aanbod vindt u altijd een HTC One Mini hoesje dat helemaal bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC One Mini hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC One Mini hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC One Mini accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes 
Bekijk de HTC One hoesjes
Bekijk de HTC One A9s hoesjes