Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC One X10 accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Veilig betalen ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw HTC One X10

De HTC One X10 is uitgerust met een zeer krachtige accu van maar liefst 4000 mAh. Zeker in combinatie met het 5,5 inch scherm en de octa-core processor betekent dit urenlang telefoonplezier zonder tussendoor op te moeten laden. Voor nog meer genot, zorgt u voor de juiste HTC One X10 accessoires.


Haal meer uit uw smartphone

Met HTC One X10 accessoires haalt u meer uit uw smartphone. Met bijvoorbeeld een autohouder kunt u het toestel inzetten als navigatiesysteem. U bevestigt de telefoon eenvoudig in de houder, die u vervolgens met zuignappen op de voorruit aanbrengt. Als u de juiste navigatieapps downloadt, kunt u nu zonder moeite het hele land door. De autohouder is een handig HTC One X10 accessoire wat ervoor zorgt dat u niet meer zo'n duur navigatieapparaat hoeft aan te schaffen.


Nooit meer een lege batterij met HTC One X10 accessoires

U kent het waarschijnlijk wel, u moet een belangrijk telefoontje plegen, maar uw batterij houdt ermee op. En dat terwijl u uw toestel die ochtend nog heeft opgeladen! Omdat smartphones zo intensief worden gebruikt, gaat de batterij vaak maar heel kort mee. Met de juiste HTC One X10 accessoires voorkomt u dat u met een lege telefoon staat. Bestel een extra oplader voor in uw tas of om op het werk te leggen en u kunt de telefoon ook gedurende de dag bijladen.

Een andere onmisbaar HTC One X10 accessoire om een lege batterij tegen te gaan, is de autolader. Hiermee kunt u uw telefoon ook in de auto opladen, via de sigarettenaansteker. Als uw batterij op den duur te oud en zwak is geworden, schaft u een nieuwe batterij aan.

Naast bovenstaande oplossingen tegen een lege batterij, kunt u uit nóg meer HTC One X10 accessoires kiezen die u helpen te voorkomen dat u met een lege batterij komt te zitten. Een powerbank is een zeer handig HTC One X10 accessoire waarmee u altijd power bij de hand heeft.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC One X10 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve HTC One X10 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de HTC One A9 accessoires
Bekijk de HTC One M9 accessoires
Bekijk de HTC 10 accessoires