Winkelwagen

HTC One X9

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC One X9 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Webshop keurmerk.


Een hoesje voor uw HTC One X9

De HTC One X9 is een prima smartphone voor de gemiddelde telefoongebruiker. Het Full HD 5.5-inch display zorgt voor een goed zicht op alle telefoonactiviteiten, de quad-core processor voor een uitstekende snelheid en de metalen behuizing voor een compleet totaalplaatje. U heeft bovendien de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijk te bedienen en zo uw werk- en privécontacten gescheiden te houden op één telefoon. Gebruik een HTC One X9 hoesje ter bescherming van uw toestel en houd uw telefoon zo lang mogelijk mooi.


Een veilige omgeving

Met het HTC One X9 hoesje creëert u een uiterst veilige omgeving voor uw smartphone. Omdat een ongelukje in een klein hoekje zit, kunt u nooit voorzichtig genoeg zijn en schade volledig op afstand houden. Bovendien is slijtage een onoverkoombaar proces, dat enkel tegengehouden kan worden door een HTC One X9 hoesje. Deze houdt tevens alle gevaarlijke invloeden van buitenaf tegen en minimaliseert de kans op beschadigingen.


Een HTC One X9 hoesje als accessoire

Bescherming is belangrijk, net als het uiterlijk en de functionaliteiten van het HTC One X9 hoesje. U gebruikt het hoesje om uw telefoon van een nieuwe look te voorzien, te matchen bij uw outfit of om het toestel te onderscheiden van andere gadgets. Deze laatste functie is vooral leuk als een familielid, vriend of vriendin precies dezelfde telefoon heeft als u. Maak je toestel uniek met een HTC One X9 hoesje.

De handigheden van het HTC One X9 hoesje mogen ook zeker genoemd worden. Zo kiest u voor een stand-by functie om op de batterij te besparen, kaartsleuven ter opberging van uw pasjes en visitekaartjes of voor een ingebouwde standaard om uw toestel praktisch rechtop neer te zetten. Daarbij komt dat de magneetsluiting het geheel goed bij elkaar houdt en de uitsparingen alle telefoonfuncties toegankelijk laten.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC One X9 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC One X9 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC One X9 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC One M9 hoesjes
Bekijk de HTC One A9 hoesjes
Bekijk de HTC 10 hoesjes