Winkelwagen

HTC U 11

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC U 11 hoesjes ✔ Zeer snelle levering ✔ Altijd keurmerk ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC U 11

De HTC U 11 is een fraaie smartphone met een 5,5 inch scherm, een Snapdragon 835 processor en een 12 megapixel camera. HTC Edge Sense zorgt ervoor dat u de belangrijkste functies snel kunt bedienen door in de zijkant van het toestel te knijpen. Met een HTC U 11 hoesje beschermt u dit toestel tegen schade.


Bescherm uw smartphone

Smartphones zijn zeer kwetsbare apparaten die na één val al onherstelbaar kunnen beschadigen. Het is daarom van groot belang om een hoesje bij uw HTC U 11 te gebruiken. Het hoesje vangt de hardste klap op als u uw telefoon per ongeluk ergens tegenaan stoot of hem uit uw vingers laat glippen. U loopt hierdoor veel minder kans op schade aan uw telefoon. Met een HTC U 11 hoesje kunt u dus langer van uw mooie smartphone genieten.


Zorgeloos gebruik

We nemen onze smartphone overal mee naartoe en gebruiken hem de hele dag door. Ook in de buitenlucht willen we onbezorgd kunnen bellen en surfen. Zorg daarom voor een HTC U 11 hoesje. Dit beschermt uw smartphone tegen de gevaren die gebruik in de open lucht met zich meebrengt. Zo kan zand of vuil minder snel in het toestel komen als u er een HTC U 11 hoes omheen hebt zitten en vermindert u ook het risico op vochtschade. U kunt dus zorgeloos even dat telefoontje afwerken in de regen indien u een hoesje om uw HTC U 11 gebruikt.


Een mooi uiterlijk

Uw smartphone behoudt zijn mooie uiterlijk met een HTC U 11 hoesje, maar u kunt de telefoon hiermee ook nog eens opfleuren. Met een leuk hoesje kunt u het toestel het uiterlijk geven dat u wenst. Door het ruime aanbod HTC U 11 hoesjes bij Smartphonehoesjes.nl vindt iedereen een exemplaar dat goed bij hem of haar past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een chique, lederen flipcase? Met deze cover krijgt uw HTC U 11 de perfecte, zakelijke look. Iets kleurrijkers kan natuurlijk ook. In een glinsterende portemonnee hoes of een backcover met een vrolijk printje wordt uw telefoon een waar fashion item.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC U 11 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC U 11 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC U 11 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC U Play hoesjes
Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC One hoesjes