Winkelwagen

Huawei Ascend G6 4G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Ascend G6 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Ascend G6 4G

Huawei gaat met de tijd mee en brengt de Huawei G6 4G op de markt. Dit toestel ondersteunt zowel 2G, 3G als 4G, wat deze telefoon tot één van de modernere smartphones doet behoren. Het stijlvolle, maar betaalbare model is erg compact en beschikt over een 4.5-inch beeldscherm. Eén van de pluspunten van deze telefoon is het aantal megapixels van beide camera’s. De camera en de frontcam hebben respectievelijk 8 en 5 megapixels, zodat u haarscherpe foto’s en selfies kunt maken. Zo’n moderne smartphone blijft uiteraard gevoelig voor schade, waardoor een Huawei Ascend G6 4G hoesje noodzakelijk is.


Zwakke plek

De G6 is een erg compacte en lichte telefoon, waardoor hij perfect is om mee te nemen op reis. Snel nog even de laatste reisinformatie checken of jezelf entertainen met social media, het kan allemaal met de nieuwe Huawei. Het reizen brengt echter wel de nodige reisgevaren met zich mee, waardoor het aanschaffen van een Huawei Ascend G6 4G hoesje een must is. Een Huawei Ascend G6 4G hoesje beschermt uw toestel optimaal tegen krassen en stoten, waardoor de kans op dit soort schade drastisch verlaagt.

Een Huawei Ascend G6 4G hoesje functioneert tevens als een soort drager. Tijdens het reizen kunt u de telefoon eenvoudig meenemen, dankzij het ‘als tas dienende hoesje voor de Huawei Ascend G6 4G’. Als u een Huawei Ascend G6 4G hoesje uitkiest dat is voorzien van vakjes voor pasjes en briefgeld, ervaart u het maximale comfort. De OV-kaart of het rijbewijs past bijvoorbeeld precies in deze speciale vakjes, zodat u niet altijd uw hele portemonnee hoeft mee te nemen. In het vak voor briefgeld is tevens ruimte voor aantekeningen en todo-lijstjes, die onderweg ook van pas kunnen komen.


Bescherm de camera

De haarscherpe camera’s van deze Huawei zijn absoluut de moeite waard om volop te gebruiken. Deze ingebouwde camera’s zijn samen met het display helaas wel de kwetsbaarste onderdelen van de telefoon. Met een Huawei Ascend G6 4G hoesje vermindert de kwetsbaarheid en kunt u ongestoord selfies blijven maken. Daarnaast omringt het hoesje voor de Huawei Ascend G6 4G de achterkant van het toestel en laat het de volumeknopjes en overige knopjes vrij met behulp van uitsparingen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Ascend G6 4G hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Ascend G6 4G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Ascend G6 4G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Ascend G6 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend P6 hoesjes
Bekijk de Huawei Nova hoesjes