Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Ascend G6 4G accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw Huawei Ascend G6 4G

De tweelingbroer van de Huawei G6 is op de markt gebracht met een extra feature: het 4G internet. Dit toestel ondersteunt zowel het 2G netwerk, als de 3G en de 4G. Deze Huawei draait op een 1,2 GHz quad-core processor, zodat alle Android applicaties razendsnel gedownload kunnen worden. Met 8 GB aan interne opslagcapaciteit kunt u aardig wat foto’s opslaan en dat is maar goed ook, want de ingebouwde camera’s maken prachtige kiekjes! Met de 8 en 5 megapixels van respectievelijk de camera en de frontcam worden zowel de foto’s als selfies haarscherp. Breid het geheugen nog verder uit met handige Huawei Ascend G6 4G accessoires.


Langer genieten

Het liefste wilt u deze smartphone met geweldige features non-stop gebruiken, maar dit staat de batterij helaas niet toe. Met de juiste Huawei Ascend G6 4G accessoires kunt u de batterijduur verlengen en zo het maximale uit uw telefoon halen. Wat dacht u van een externe oplader die goed van pas komt in een stopcontactloze area? Of misschien een autolader waarmee u uw telefoon vol kunt tanken tijdens het rijden van plek A naar B? Beide Huawei Ascend G6 4G accessoires zorgen weer voor een volle accu, zodat u niet meer met een lege telefoon komt te staan. Er zit wel een kleine ‘maar’ aan dit verhaal: vergeet niet om uw Huawei Ascend G6 4G accessoire van te voren op te laden, anders zit u met twee lege apparaten.


Muziek graag!

Met de juiste Huawei Ascend G6 4G accessoires kunt u optimaal genieten van de muziek die u afspeelt via uw telefoon. Zo is de bluetooth speaker een geweldige uitvinding als u graag muziek wilt delen met anderen en niet constant uw telefoon naast de boxjes wilt laten liggen. Met de welbekende oordopjes kunt u uw muziek afschermen voor uzelf, wat ideaal is tijdens het sporten of werken. Een andere Huawei Ascend G6 4G accessoire, de bluetooth headset, gaat nog net een stapje verder dan de gewone oortjes. U kunt uw telefoon en oortjes verbinden via bluetooth en de telefoon ergens rustig neerleggen of opbergen. Zo heeft u geen last meer van oortjes die in de knoop zitten of weer eens voor uw gezicht hangen. Neem eens een kijkje in het brede assortiment aan Huawei Ascend G6 4G accessoires en zoek iets uit wat voor u van toepassing is.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen Huawei Ascend G6 4G hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een Huawei Y6 2 Compact hoesje of Huawei Nova hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Ascend G6 4G accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Huawei Ascend G6 4G accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Huawei Ascend G6 accessoires
Bekijk de Huawei Ascend P6 accessoires
Bekijk de Huawei Ascend G700 accessoires