Winkelwagen

Huawei Ascend G700

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Ascend G700 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Ascend G700

De Huawei Ascend G700 is een relatief betaalbare smartphone die is uitgerust met een groot 5 inch scherm en een quad-core processor. De 8 megapixel camera maakt deze telefoon helemaal af. Indien u ervoor wilt zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van dit toestel, beschermt u hem met een Huawei Ascend G700 hoesje.


De beste bescherming

Met een Huawei Ascend G700 hoesje biedt u uw toestel de best mogelijke bescherming. Een smartphone is een vrij kwetsbaar apparaat. Indien u hem per ongeluk ergens tegenaan stoot of hem laat vallen op een harde ondergrond kan dit zomaar het einde van uw smartphone betekenen. Met een Huawei Ascend G700 hoesje beschermt u uw telefoon hiertegen. Het hoesje vangt bij vallen en stoten de hardste klappen op, waardoor het systeem van problemen in veiligheid is. Met een Huawei Ascend G700 hoesje zorgt u er bovendien voor dat het scherm na een val minder snel een barst zal oplopen.


Zorgeloos naar buiten

U gebruikt uw smartphone overal. Dus ook in de buitenlucht. Helaas zijn smartphones niet altijd goed bestand tegen de omstandigheden buiten. Met een Huawei Ascend G700 hoesje zorgt u ervoor dat uw smartphone niet zal lijden onder de weersomstandigheden. Zo zal uw telefoon niet oververhit raken als u hem lang in de zon laat liggen. Ook schade door regen zal geen vat hebben op uw toestel indien deze is beschermd met een Huawei Ascend G700 hoesje. Het hoesje zorgt ervoor dat vocht zich niet gemakkelijk tot het binnenste van het toestel kan komen, zodat u gewoon even in de regen dat telefoontje kunt afwerken. Een Huawei Ascend G700 hoesje zorgt er bovendien ook voor dat uw smartphone niet snel schade oploopt indien u er een glas drinken overheen laat vallen.


Langer genieten van het design

De G700 is een buitengewoon fraai vormgegeven telefoon. U wilt toch dat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten? Met een Huawei Ascend G700 hoesje beschermt u het kwetsbare uiterlijk van uw telefoon tegen ontsierende gebruikssporen. De randjes zullen minder snel afkalven en het scherm zal minder snel krassen oplopen indien u uw toestel beschermt met een Huawei Ascend G700 hoesje.

Een hoesje is hiernaast ook nog eens een fraaie toevoeging aan uw telefoon. Door te kiezen voor een Huawei Ascend G700 hoesje in een kleur en design dat bij u past, tovert u uw telefoon om in een hippe accessoire.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Ascend G700 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Ascend G700 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Ascend G700 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Ascend Y300 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend G510 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend P6 hoesjes