Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Mate 10 accessoires ✔ Geen verzendkosten ✔ Online afrekenen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Huawei Mate 10

De Huawei Mate 10 is een must-have smartphone met enkele handige functies, waar u direct enthousiast van wordt. Het toestel beschikt over een 5,99 inch-beeldscherm met een QHD-resolutie van 1440 bij 2560 pixels en een dubbele Leica camera met 20 en 12-megapixelsensoren. Maar dat is nog niet alles, de trots van dit apparaat is namelijk zijn vingerafdruk- en irisscan optie. Om het maximale uit uw toestel te halen, kunt u gebruik maken van de Huawei Mate 10 accessoires.


Maak prachtige foto’s

Bent u dol op het vastleggen van al uw favoriete momenten? Met de dubbele 20 en 12 megapixel camera’s, maakt u uw herinneringen onvergetelijk. Verschillende Huawei Mate 10 accessoires kunnen u hierbij helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige selfiestick of een powerbank? Met een selfiestick krijgt u een breder overzicht en kunt u meer vastleggen van een verdere afstand. Een mooie aanvulling op deze Huawei Mate 10 accessoire, is een powerbank. Met een powerbank kunt u uw smartphone weer helemaal vol opladen, waar u ook bent. Op deze manier kunt de hele dag door tijdens uw uitje of andere activiteit prachtige foto’s maken van alles wat u tegenkomt.


Houd uw beeldscherm schoon

Eenmaal voldaan thuis na een leuke dag, is het mogelijk dat het beeldscherm onder de vingerafdrukken zit. Natuurlijk vormen deze vingerafdrukken geen gevaar voor uw smartphone, maar vervelend is het wel. Met behulp van Huawei Mate 10 accessoires kunt u dit verhelpen. Het schoonmaken of weghalen van de vlekken kunt u gemakkelijk doen met een cleaning set. Een set bestaat uit een speciaal doekje en een schoonmaakspray, waarmee u alles weer snel schoon krijgt.

U kunt vingerafdrukken op uw scherm ook voorkomen met andere Huawei Mate 10 accessoires zoals een stylus pen of een anti-fingerprint screenprotector. Een stylus pen is een pennetje waarmee u uw touchscreen nauwkeurig kunt bedienen, zonder vervelende vlekken achter te laten. Bedient u uw Huawei toch liever met uw vingers? Wellicht is een anti-fingerprint screenprotector dan iets voor u. Deze Huawei Mate 10 accessoire bestaat uit dun folie, dat u over het beeldscherm van uw toestel plakt. Dit voorkomt zowel vingerafdrukken als weerspiegeling van de zon. Zo heeft u een twee in één uitrusting met deze handige accessoire voor uw Huawei Mate 10. Bekijk het hele assortiment op Smartphonehoesjes.nl en kies voor een accessoire dat u het meeste aanspreekt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Mate 10 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Huawei Mate 10 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Huawei Mate 9 accessoires
Bekijk de Huawei Mate 10 Lite accessoires
Bekijk de Huawei Mate 10 Pro accessoires