Winkelwagen

Huawei Mate 8

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Mate 8 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Mate 8

De Huawei Mate 8 is de opvolger van de Mate 7 en is uitgerust met hele fijne specificaties. Het toestel is aan de achterzijde is uitgerust met een vingerafdrukscanner en heeft een grootte van maar liefst 6.0 inch. Het interne mechanisme van de Huawei draait op maar liefst twee quad-core processoren en het besturingssysteem van Android. Ook op het gebied van foto’s en selfies komt u met de Mate 8 niks tekort. De camera aan de achterzijde is voorzien van 20.7 megapixel en de camera aan de voorzijde van 8 megapixel. Zorg dat u dit prachtjuweel goed beschermd tegen schade en schakel daarvoor de hulp in van een Huawei Mate 8 hoesje.


Voordelen van een hoesje

Een Huawei Mate 8 hoesje biedt u en uw telefoon ontzettend veel voordelen. De hoes biedt onder andere bescherming tegen diverse soorten schade, verlengt de levensduur van het toestel aanzienlijk, vergemakkelijkt het vervoer van uw telefoon en het Huawei Mate 8 hoesje geeft een leuke touch mee aan uw Huawei toestel.


Bescherming en levensduur

Het Huawei Mate 8 hoesje beschermt uw smartphone optimaal en deze bescherming is helaas ook noodzakelijk. Door de grootte van de Huawei is de kans op schade extra groot en heeft het beeldscherm binnen no-time een kras te pakken. Gelukkig biedt het hoesje hier een helpende hand en houdt het kras-, vuil- en stootschade eenvoudig op afstand. Uw toestel komt niet direct meer in aanraking met gevaarlijke voorwerpen en vloeistoffen, waardoor de levensduur van het toestel aanzienlijk wordt verlengd. Absoluut een aanrader dus!


Vervoer en uiterlijk

Het beschermen van uw telefoon is uiteraard de hoofdtaak van het Huawei Mate 8 hoesje, maar dit is nog niet alles. Er zijn vele bijkomende extra’s bij aanschaf van een hoes, waaronder een nieuwe, gave uitstraling en een boost in het vervoersgemak. Dankzij het Huawei Mate 8 hoesjes wordt uw telefoon een echte blikvanger en kunt u de telefoon vanaf nu zorgeloos vervoeren in uw tas of broekzak.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Mate 8 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Mate 8 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Mate 8 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei Mate 7 hoesjes
Bekijk de Huawei Ascend P7 hoesjes
Bekijk de Huawei Mate 9