Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Mate 8 accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Huawei Mate 8

Huawei is absoluut van alle markten thuis. De organisatie stopt kwaliteit in een betaalbaar toestel en voorziet het vervolgens van fijne specificaties. De Huawei Mate 8 is hier een voorbeeld van en is uitgerust met een super snelle quad-core processor, een 20.7-megapixel camera en een vingerprintscanner voor ontgrendeling. Het beeldscherm is vervaardigd van stevig Gorilla Glass en heeft een grootte van 6 inch. Ondanks de geweldige specificaties van het toestel, brengt u de prestaties van de Huawei naar een hoger niveau met behulp van Huawei Mate 8 accessoires.

Benut het grote beeldscherm optimaal

Door het grote oppervlak van het beeldscherm is uw smartphone extra gevoelig voor vuil en viezigheid. Het zou zonde zijn als u, ondanks het 6-inch display, niks meer kunt lezen door stof en vingerafdrukken. Maak gebruik van een handige Huawei Mate 8 accessoire om uw beeldscherm wekelijks mee schoon te maken. Een zogenaamde cleaning set bestaat uit een speciale smartphone spray en een stofdoekje, waarmee u stof en viezigheid eenvoudig verwijdert. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ maakt u tevens gebruik van een anti-fingerprint screenprotector. Deze Huawei Mate 8 accessoire is een dun folie dat vingerafdrukken tegengaat. Hiermee geniet u dus van een dubbele laag bescherming: het stevige Gorilla Glass van de Huawei zelf en een beschermfolie van de Huawei Mate 8 accessoire.

Sportiviteit

Bent u een fanatiek sporter en gaat uw smartphone altijd mee op pad tijdens een rondje park of loopband? Dan vertrekt u uiteraard niet zonder sportieve Huawei Mate 8 accessoires. De sportarmband is een accessoire waar u uw telefoon in opbergt tijdens het sporten. Dankzij het transparante venster blijft uw smartphone bruikbaar en houdt u de kilometerstand, tijd en verbrande calorieën bij. Bent u van plan om te gaan sporten maar ontbreekt de motivatie? Dan zorgt deze gave Huawei Mate 8 accessoire zeker voor een extra steuntje in de rug!

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Mate 8 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Huawei Mate 8 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Huawei Ascend Mate 7 accessoires
Bekijk de Huawei Ascend P7 accessoires
Bekijk de Huawei P8 accessoires