Winkelwagen

Huawei P20 Plus

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei P20 Plus hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Huawei P20 Plus

De Huawei P20 Plus is de grotere broer van de P20 van de welbekende Chinese fabrikant. De fraaie smartphone is van alle gemakken voorzien. Denk aan een scherm van scherm van meer dan 6 inch, 6 GB werkgeheugen en een 20 megapixel camera aan de achterkant. Schade voorkomen doet u natuurlijk met een bijpassend Huawei P20 Plus hoesje.


Uw smartphone gaat langer mee

U wilt uiteraard voorkomen dat uw telefoon na een ongelukkige val kapot is? Helaas komt dit maar al te vaak voor. Dit komt omdat moderne telefoons steeds dunner worden en er steeds modernere techniek in is verwerkt. Dit heeft tot gevolgd dat zij erg kwetsbaar zijn voor valschade. Kies daarom voor een hoesje voor uw Huawei P20 Plus. De cover vangt bij vallen de hardste klappen op zodat uw toestel niet snel schade zal oplopen.


Bescherm uw camera

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de fraaie camera van uw smartphone. Met een Huawei P20 Plus hoesje beschermt u ook de kwetsbare lens van uw camera. Zonder bescherming kan de lens krassen oplopen en kan er stof of vuil in de camera terechtkomen. Met een Huawei P20 Plus hoesje om uw telefoon zult u dus veel langer mooie en haarscherpe foto's kunnen blijven maken.


Geniet van het uiterlijk van uw telefoon

Eén van de grootste pluspunten van de P20 Plus is het zeer fraaie design. Het zou zonde zijn als deze door gebruik schade zal oplopen. Met een beschermend hoesje voor uw Huawei P20 Plus zorgt u ervoor dat uw toestel er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien. Zo blijft de telefoon langer in topconditie en geeft u uw smartphone een langere levensduur.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei P20 Plus hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei P20 Plus hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei P20 Plus accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.

Bekijk de Huawei P10 hoesjes
Bekijk de Huawei P10 Lite hoesjes
Bekijk de Huawei P10 Plus hoesjes