Huawei P40 hoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Huawei P40 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel in huis ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Een Webshop Keurmerk.

 

Een hoesje voor jouw Huawei P40

De Huawei P40: uniek door zijn smalle randen en brede scherm. Huawei heeft zichzelf overtroffen met de geweldige camera’s. De hoofdcamera is een triple variant, bestaande uit 50, 8 en 16 megapixels. De selfiecamera bestaat uit 32 megapixels. Met beide camera’s kan je prachtige foto’s schieten. Een strak design, prachtig scherm, een goede camera en dat alles voor een relatief lage prijs: een Huawei P40 hoesje is een absolute must om dit toestel goed te beschermen.

 

Bescherming dankzij een Huawei P40 case

Op zo’n uniek breed beeldscherm ben je natuurlijk extra zuinig. Waar de randen van het toestel normaal de klap opvangen, zit het glazen scherm van dit toestel wel erg dicht op de rand. Een ongeluk zit in een klein hoekje… De kans dat er een barst in het scherm komt wanneer je deze laat vallen is dus groter dan bij andere toestellen. Een stevig Huawei P40 hoesje is dus heel belangrijk voor de bescherming van het scherm. Naast een Huawei P40 case kan ook een screenprotector een heleboel krassen en deuken schelen. En zo’n kleine investering in een hoesje voor jouw Huawei P40 of een screenprotector, is een stuk goedkoper dan een nieuw beeldscherm. Tel uit de winst!

 

Een Huawei P40 hoesje met een uniek design

Het unieke design van deze smartphone is natuurlijk iets waar je trots op bent en graag wilt laten zien. Dit unieke design hoeft met een Huawei P40 hoesje zeker niet verloren te gaan. Er zijn verschillende soorten transparante Huawei P40 hoesjes, sommige met een design en sommige laten het design van jouw toestel helemaal in zijn waarde. En ben je niet zo’n fan van het design van dit toestel? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg mooie booktype of hardcase hoesjes voor jouw Huawei P40 om deze een unieke look te geven. Ook hardcases, portemonneehoesjes of zelfs extreme hoesjes: voor ieders smaak is er wel een Huawei P40 case te vinden.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw Huawei P40 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kan voor al jouw telefoonhoesjes. Je kan behalve een Huawei P40 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei P40 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei P40 hoesjes
Bekijk de Huawei P Smart (2020) hoesjes
Bekijk de Huawei Y9s hoesjes


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!