Winkelwagen

Huawei Y3 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Y3 2 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Uiterst snelle levering ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Huawei Y3 2

Denkt u aan Huawei, dan denkt u waarschijnlijk aan budgettoestellen met een eenvoudige afwerking. Ondanks de aantrekkelijke prijzen, zijn de toestellen doorgaans tot de nok toe gevuld met de nieuwste technologie. Neem bijvoorbeeld de Huawei Y3 2: met zijn 9,9 mm één van de slankste smartphones in zijn klasse. Onder de motorkap is deze compactere versie van de Y3 voorzien van: 8GB intern geheugen, een 5 megapixel camera en Dual SIM. Dit laatste biedt de mogelijkheid om 2 SIM-kaarten in uw toestel te plaatsen én te gebruiken. Zo hoeft u deze niet meer los mee te dragen in een Huawei Y3 2 hoesje.


Kwetsbare prijsvechter

Budget of high-end: de hoogte van de prijs neemt niet weg dat uw smartphone kostbaar is. Hij draagt uw bijzondere herinneringen, favoriete muziek en leukste apps altijd met zich mee. Met het veelvuldige gebruik van uw smartphone is er altijd wel een gevaar dat op de loer ligt! Heeft u hiervoor wel eens gedacht aan een hoesje voor de Huawei Y3 2? Deze verkleint de kans op schade aanzienlijk. Voor ieder budget is er een passend Huawei Y3 2 hoesje te vinden.


Keuze te over

Wanneer u op zoek gaat naar een Huawei Y3 2 hoesje heeft u keuze te over: ieder type heeft zijn eigen kenmerken en unieke eigenschappen. Ga voor uzelf eenvoudig het antwoord na op de volgende vraag: wat is, naast bescherming, het doel van mijn Huawei Y3 2 hoesje?


Praktisch of compact?

Zoals gezegd heeft ieder type hoesje zijn eigen voor- en nadelen. Moet u vlug de deur uit voor een boodschap? Dan is een Huawei Y3 2 hoesje met pasruimte, een booktype bijvoorbeeld, ideaal. Deze heeft plek voor uw smartphone, uw pinpas en eventueel briefgeld. Zo staat u bij het afrekenen niet voor een onplezierige verrassing. Gaat u liever voor compact en een leuk printje, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan? Dan is een hardcase voor u een perfecte match.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Y3 2 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Y3 2 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Y3 2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei GR3 hoesjes
Bekijk de Huawei Y6 2 hoesjes
Bekijk de Huawei Y6 2 Compact hoesjes