Winkelwagen

Huawei Y360

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Huawei Y360 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Huawei Y360

De Huawei Y360 valt absoluut in de smaak vanwege zijn prijskaartje. Daarnaast biedt het toestel een stel specificaties die tot urenlang plezier zullen leiden. Aan boord treffen we een 5 megapixel camera, een 1,2 GHz quad-core processor en 4 GB aan intern geheugen. Lang genieten van deze telefoon doe je met behulp van een Huawei Y360 hoesje.


Bescherm je smartphone

Uw smartphone is een product voor intensief gebruik en daarin schuilt een groot gevaar. Een Huawei Y360 hoesje beschermt uw telefoon tegen talloze risico’s. Wordt het toestel uit uw hand gestoten, glipt het van de tafelrand of valt er een glas drinken overheen? Dan kan de kwetsbare technologie het plotseling begeven. Een Huawei Y360 hoesje bedekt het toestel op de meest kwetsbare plaatsen en kan in zulke gevallen de redding van uw smartphone betekenen. Zo kunt u onbezorgd blijven bellen en hoeft u niet bang te zijn om in één ogenblik al uw foto’s en nummers te verliezen. Een welkome bescherming dus, zo’n Huawei Y360 hoesje!


Een persoonlijke uitstraling

Een product dat u dagelijks talloze keren gebruikt, verdient het om een persoonlijke uitstraling te krijgen. Met een Huawei Y360 hoesje is dat een fluitje van een cent. Ons aanbod bestaat uit vele, diverse modellen waar u ongetwijfeld een hoesje naar wens zult vinden. Bepaal zelf welke look u het toestel geeft en ga voor en glinsterend portemonnee hoesje of juist voor een zakelijke, zwarte flipcase. Is één Huawei Y360 hoesje niet genoeg? Met meerdere hoesjes past u in een handomdraai de uitstraling van uw telefoon aan.


Kostenbesparing

Met een Huawei Y360 hoesje zorgt u niet alleen voor uw telefoon, ook uw portemonnee heeft er baat bij. De reparatie van een scherm of het terughalen van beschadigde bestanden is namelijk geen goedkoop klusje. Een Huawei Y360 hoesje zit stevig om uw smartphone heen zodat kras- en stootschade eenvoudig voorkomen wordt. Bovendien kost een hoesje slechts een fractie van wat u kwijt bent als u een professional in moet schakelen voor reparatie. Ook voor kostenbesparing is een Huawei Y360 hoesje dus dé uitkomst.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Huawei Y360 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Huawei Y360 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Huawei Y360 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Huawei GR3 hoesjes
Bekijk de Huawei Y6 2 hoesjes
Bekijk de Huawei Y6 2 Compact hoesjes