Winkelwagen

LG G2 Mini

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG G2 Mini hoesjes ✓ Gratis verzending ✓ Snelle levering ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG G2 Mini

De LG G2 Mini is het kleine broertje van de populaire LG G2. Met zijn 4.7 inch scherm is dit toestel dan wel kleiner dan de grote broer, maar is het scherm alsnog groot genoeg om alles goed, en haarscherp, te kunnen zien. De snelle quad-core processor zorgt er hiernaast voor dat u zonder haperen over het internet kunt surfen en apps kunt gebruiken. Om zo lang mogelijk van dit toestel gebruik te kunnen maken, beschermt u hem met een LG G2 Mini hoesje.


De beste bescherming tegen schade

U wilt natuurlijk voorkomen dat uw toestel na een val rijp is voor de afvalcontainer. Met een LG G2 Mini hoesje beschermt u uw smartphone optimaal tegen valschade. Het toestel zal minder snel gaan haperen en het scherm zal minder snel verbrijzelen indien u een hoesje om uw LG G2 Mini hebt zitten. Zo kunt u dus langer genieten van deze fraaie smartphone en zal u niet snel op zoek moeten naar een vervangend exemplaar.

Niet alleen vallen kan leiden tot onomkeerbare schade aan uw smartphone, ook de weersomstandigheden kunnen uw toestel flink toetakelen. Als u uw telefoon in de volle zon legt zonder LG G2 Mini hoesje kan het systeem oververhit raken. Een hoesje beschermt uw toestel bovendien tegen vochtschade, zodat u er ook in de regen mee kunt bellen.


Bescherm uw scherm

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van uw toestel. Het kan krassen als het in aanraking komt en na een onfortuinlijke val kan het zelfs verbrijzelen. Met een LG G2 Mini hoesje beschermt u het scherm van uw smartphone tegen deze schade en kunt u altijd genieten van filmpjes en foto’s op uw scherm in haarscherpe kwaliteit zonder hierbij tussen de beschadigingen door te hoeven turen. Indien u een LG G2 Mini hoesje gebruikt dat het scherm open laat, is het verstandig om ook een screenprotector aan te schaffen. Deze dunne folie beschermt het touchscreen tegen krassen en voorkomt bovendien vieze vegen op het scherm.


Een ruim aanbod

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u altijd een LG G2 Mini hoesje dat precies bij u past. Door het ruime aanbod aan verschillende soorten hoesjes, is er voor ieder wat wils. Houdt u van sober? Ga dan voor een zwartlederen flipcase, of een donker gekleurde backcover. Valt u liever wat meer op? Ga dan voor een vrolijk gekleurd hoesje voor uw LG G2 Mini.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG G2 Mini hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG G2 Mini hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG G2 Mini accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG Leon hoesjes
Bekijk de LG G2 hoesjes
Bekijk de LG V10 hoesjes