Winkelwagen

LG K3 (2017)

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG K3 (2017) hoesjes ✔ Altijd achteraf betalen ✔ Gratis verzending ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG K3 (2017)

Net als zijn voorganger, De LG K3, is de LG K3 (2017) een smartphone met een lage prijs en een stel voortreffelijke specificaties. Op veel punten is de hardware van deze opvolger net even wat krachtiger. Vooral de accu is met zijn 2100 mAh een krachtpatser die het mogelijk maakt urenlang en ongestoord van je telefoon te genieten. Dit toestel verdient optimale bescherming van een LG K3 (2017) hoesje.


Kwetsbaar voorwerp

Ondanks al zijn prachtige features blijft de LG K3 (2017) net als alle andere smartphones een kwetsbaar voorwerp. Met een LG K3 (2017) hoesje wordt het toestel optimaal beschermd, zodat het stralende uiterlijk van deze telefoon niet wegvalt door alle krassen. Het hoesje zit stevig om het toestel heen, waardoor u schade voorkomt en zo lang mogelijk kunt genieten van deze prettige smartphone. Met een stevig hoesje om uw LG K3 (2017) bent u verzekerd van de beste bescherming tegen vallen en stoten en hoeft u zich geen zorgen te maken als het apparaat met een harde klap uit uw tas valt.


Snel beschadigd

Herinnert u zich de oude Nokia’s nog? Ze konden werkelijk iedere storm doorstaan. Helaas is dit bij de huidige smartphone niet meer het geval. Dit heeft een logisch verklaarbare reden: huidige smartphones zijn vaak flinterdun, waardoor er zeer kleine en kwetsbare onderdelen gebruikt moeten worden. De onderdelen kunnen snel beschadigen en daarom is het belangrijk deze zo goed mogelijk te beschermen. Gebruik bijvoorbeeld een LG K3 (2017) bookcase hoesje om het toestel aan alle kanten optimale bescherming te bieden en zo de kans op schade zoveel mogelijk te beperken. Niet alleen lelijke krassen worden hiermee voorkomen, ook de kans op hapering en uitval wordt met een LG K3 (2017) hoesje teruggebracht tot een minimum.


Gevarieerd en stijlvol aanbod

Mocht u kiezen voor een LG K3 (2017) hoesje zonder voorkant, dan is het raadzaam om een screenprotector aan te schaffen. Met een screenprotector biedt u uw telefoon onzichtbare bescherming die perfect op maat is gemaakt. Smartphonehoesjes.nl biedt u een gevarieerd en stijlvol aanbod. Zo kunt u kiezen uit lederen flipcases, vrolijke backcovers of glinsterende LG K3 portemonnee hoesjes met handige opbergvakjes voor al uw accessoires.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG K3 (2017) hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG K3 (2017) hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG K3 (2017) accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG K10 hoesjes
Bekijk de LG K8 hoesjes
Bekijk de LG K4 hoesjes