Winkelwagen

LG Spirit

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG Spirit hoesjes ✓ Gratis verzending ✓ Zeer snel geleverd ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw LG Spirit

De LG Spirit is het kleine broertje van de LG Magna. Met zijn 1,3 GHz quad-core processor kan het de meest gebruikte apps probleemloos laten draaien. Het scherm heeft een diameter van 4,7 inch en is licht gebogen. Dat is fijn tijdens het bellen, maar ook bij het kijken van filmpjes of het spelen van spelletjes. Zorg voor een gepaste bescherming van deze smartphone met een LG Spirit hoesje.


Bescherming tegen schade

Uw smartphone gebruikt u altijd en overal. De kans dat er schade ontstaat op een onvoorzien moment is daarom relatief groot. Met een LG Spirit hoesje zorgt u voor de benodigde bescherming tegen vallen, krassen en waterschade. Gebruikt u geen hoesje en maakt de telefoon een ongelukkige val op de stoep, dan kan dit wel eens het einde van het toestel betekenen. De kwetsbare technologie loopt eenvoudig permanente beschadiging op. Zorg ervoor dat u zulke schade eenvoudig en effectief voorkomt en hul het apparaat in een LG Spirit hoesje.


Een nieuwe look

Een LG Spirit hoesje is niet enkel functioneel. Behalve het voorkomen van schade, zorgt het ook voor een compleet nieuwe look van je smartphone. Het brede aanbod in hoesjes betekent dat u probleemloos uw telefoon omtovert tot een uniek pronkstuk. Er bestaan meer LG Spirit hoesjes dan u zich kunt voorstellen. Van chique, zwarte booktypes voor de zakelijke smartphonegebruiker tot vrolijk gekleurde portemonnee hoesjes. De hoesjes kunnen eenvoudig verwisseld worden zodat u met meerdere modellen altijd een LG Spirit hoesje heeft dat aansluit bij uw eigen outfit.


Bespaar hoge kosten

Als uw smartphone van tafel glijdt of uit uw hand glipt, kan de val een nare barst in het scherm tot gevolg hebben. Het geeft het toestel een onverzorgd uiterlijk en maakt het ook nog eens behoorlijk lastig het scherm te kunnen lezen. Een LG Spirit hoesje is dan ook meer dan welkom. Niet alleen omdat het zulke barsten gemakkelijk kan voorkomen, maar ook omdat het u hoge reparatiekosten zal besparen. Het vervangen van het scherm is specialistisch werk dat absoluut niet goedkoop is. U hoeft geen rekenwonder te zijn om te bedenken dat een LG Spirit hoesje een verstandige investering is.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG Spirit hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een LG Spirit hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan LG Spirit accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de LG Leon hoesjes
Bekijk de LG Magna hoesjes
Bekijk de LG X Screen hoesjes