Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG Spirit accessoires ✓ Gratis verzending ✓ Snel geleverd ✓ Webshop Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw LG Spirit

De LG Spirit is een smartphone die ruimschoots voldoet aan de eisen van de gemiddelde smartphonegebruiker. Zo heeft het een scherp 4,7 inch scherm en een 1,3 GHz quad-core processor en werkt het toestel met Android 5.0. Om het maximale uit deze telefoon te halen, kiest u voor enkele LG Spirit accessoires.


Op vakantie

Gaat u op vakantie, dan zult u, nog meer dan normaal, genieten van uw smartphone. Zeker als u het toestel uitbreidt met een paar handige LG Spirit accessoires. Voor het opslaan van alle vakantiefoto’s, gebruikt u een microSD geheugenkaartje. Zo weet u zeker dat u genoeg opslagruimte heeft. Voor verre reizen kan een wereldadapter een onmisbare LG Spirit accessoire blijken. Hiermee voorkomt u een lege batterij in landen die andere stopcontacten hebben dan u gewend bent. Bang dat u een tijd lang helemaal geen stopcontacten tegenkomt? Neem dan een powerbank mee om uw telefoon op elk gewenst moment op te kunnen laden. Dit is de ideale LG Spirit accessoire voor als u onderweg bent.


Zorg voor uw scherm

Het scherm is een van de gevoeligste onderdelen van uw scherm. Als u niet oplet, zit het al gauw vol met krassen. Met een screenprotector zal u dit niet overkomen. Deze krasbestendige LG Spirit accessoire plakt u eenvoudig over de touchscreen. Handige extra’s die screenprotectors vaak bieden zijn het tegengaan van lichtweerspiegeling en het voorkomen van vingerafdrukken. Als het scherm toch vies is en wel een goede poetsbeurt kan gebruiken, zijn er diverse LG Spirit accessoires die u daarbij kunnen helpen. Reinigingsspray en een bijbehorend doekje zorgen ervoor dat het scherm weer zal stralen.


Sportieve LG Spirit accessoires

Werkt u hard aan uw conditie en bent u een regelmatige jogger? Dan is uw smartphone uw beste vriend. Hij houdt uw prestaties bij en voorziet u van ondersteunende muziek. Een sportarmband is daarbij een erg prettige LG Spirit accessoire. Uw smartphone zit stevig om uw arm in plaats van dat hij los in uw broekzak bungelt. Zorg er daarnaast voor dat u beschikt over een in-ear headset. De oordopjes van deze LG Spirit accessoire zitten prettig in uw oren en vallen er niet gemakkelijk uit wanneer u door het park rent.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG Spirit accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve LG Spirit accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de LG Magna accessoires
Bekijk de LG G5 (SE) accessoires
Bekijk de LG Leon accessoires