Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod LG V10 accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel in huis ✔ Webshop keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw LG V10

De LG V10 is een opvallend toestel van LG. Hij is voorzien van maar liefst twee schermen. Het tweede scherm, dat voor het eerste zit, toont de belangrijkste notificaties, ook als het normale scherm uitstaat. Verder beschikt de telefoon over 4 GB werkgeheugen, 64 GB opslagruimte en een verwisselbare 3000 mAh batterij. Om optimaal te genieten van deze smartphone, schaft u enkele handige LG V10 accessoires aan.


Muzikaal genot

Uw telefoon beschikt over een grote opslagcapaciteit en de kans is dan ook groot dat u hem snel vult met al uw favoriete muziek. De speakers van het toestel zelf zijn echter lang niet voor alle gelegenheden geschikt. Met de juiste LG V10 accessoires zorgt u voor het perfecte alternatief. Draadloze speakers zijn dé oplossing als u thuis of in de tuin wilt genieten van zuivere tonen en een uitstekende basweergave. Het grote voordeel is natuurlijk dat u uw smartphone gewoon op zak kunt houden om het volume een slagje hoger te draaien of een nieuw album op te zetten. Daarnaast is een paar in-ear earplugs hét onmisbare LG V10 accessoire tijdens een treinreis of een ochtendje joggen in het park.


Voor de schermen

Met maar liefst twee schermen, speelt touchscreen-technologie bij uw smartphone een grotere rol dan ooit tevoren. Niet meer dan logisch dus als u vieze vingerafdrukken wilt voorkomen met een LG V10 accessoire. Kies voor een anti-fingerprint screenprotector, die tevens bescherming biedt of voor een handige stylus. Deze tweede LG V10 accessoire zorgt er bovendien voor dat u moeiteloos de kleinste knoppen op het scherm kunt bedienen. Ook touchscreen handschoenen kunnen hun dienst bewijzen. ’s Winters wilt u immers zowel uw handen warm houden als uw telefoon blijven gebruiken. Dankzij de speciale microvezels in de vingertoppen van deze LG V10 accessoires is dit geen enkel probleem.


Energie to go

Gebruikt u uw smartphone intensief, dan kan de batterij sneller leegraken dan u zou willen. Een powerbank is dan hét LG V10 accessoire voor u. Deze externe batterij zorgt ervoor dat u er weer urenlang tegenaan kunt. Dankzij zijn compacte formaat heeft dit apparaatje zich inmiddels ook bewezen als een must have tijdens vakanties of lange reizen. Een LG V10 accessoire dat in geen enkel huishouden mag ontbreken!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw LG V10 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve LG V10 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de LG G4 accessoires
Bekijk de LG G6 accessoires
Bekijk de LG G4c accessoires