Winkelwagen

Motorola Moto C

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Motorola Moto C hoesjes ✔ Veilig en achteraf betalen ✔ Snelle levering ✔ Altijd 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Motorola Moto C

Geen smartphone met de best verkrijgbare specificaties, maar wel een degelijk toestel voor een onvoorstelbaar lage prijs. De Motorola Moto C is als budgetmodel gericht op de gebruiker die op zoek is naar een telefoon om te appen, bellen en te surfen. Met 1 GB werkgeheugen en een 1,1 GHZ quad-core processor heeft het apparaat daarvoor alle benodigde hardware in huis. Met een hoesje blijft uw Motorola Moto C in topconditie.


Hetzelfde volume

Uw Motorola heeft een slank en stijlvol ontwerp, iets wat u graag wilt behouden. Een veelvoorkomend misverstand omtrent smartphonehoesjes is dat uw telefoon er extreem veel dikker of zwaarder van wordt. Natuurlijk zijn er Motorola Moto C hoesjes met een robuust design, waarbij dit inderdaad het geval is, maar het merendeel van de covers laat het silhouet van uw telefoon mooi intact. Een TPU hoesje voor uw Motorola Moto C is hier een uitstekend voorbeeld van: deze cases hebben een ultra dun ontwerp en voegen hierdoor nauwelijks volume toe aan uw mobiel, terwijl er wel bescherming wordt geboden tegen krassen, stoten en vallen. Er zitten dus alleen maar voordelen aan een Motorola Moto C hoesje!


Uw smartphone, uw design

Uw mobiel is iets heel persoonlijks: met uw eigen foto's, uw eigen muziek en uw eigen apps is het geheel op u afgestemd. Met een Motorola Moto C hoesje zorgt u er voor dat ook het uiterlijk van uw smartphone bij u past. U heeft bij Smartphonehoesjes.nl keuze uit talloze designs, ontwerpen en type hoesjes, zo is er altijd wel een cover die aansluit op uw wensen. Natuurlijk kunt u ook switchen tussen meerdere hoesjes voor uw Motorola Moto C. Zo is een chique, zakelijke booktype hoes passend voor op kantoor, terwijl een stoere 360° protection case geschikt is voor als u erop uit gaat.


Overal beschermd

Met een Motorola Moto C hoesje kiest u voor eersteklas bescherming en dat brengt geruststelling met zich mee. De stevige materialen houden niet alleen barsten in het scherm op veilige afstand, maar voorkomen ook schade aan de interne onderdelen. De processor zorgt ervoor dat uw toestel altijd soepel blijft draaien. Met een hoesje om uw Motorola C zorgt u ervoor dat een ongelukkige valpartij daar niet plotseling een eind aan maakt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Motorola Moto C hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Motorola Moto C hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Motorola Moto C accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Motorola Moto C Plus hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G5 hoesjes
Bekijk de Motorola Moto X Force hoesjes