Winkelwagen

Motorola Moto X Force

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Motorola Moto X Force hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Motorola Moto X Force

De Motorola Moto X Force is absoluut een pareltje! Het toestel behoort dat de X-lijn van Motorola en heeft een unieke eigenschap: een onbreekbaar en waterproof beeldscherm. Het display van de Motorola bestaat uit vijf lagen, waarvan een screenprotector en stevige glasplaten. Ook binnenin is de Motorola zeker de moeite waard. Het toestel is uitgerust met twee quad-core processoren, een accu met 3760 mAh, twee goede camera’s en een 5.4-inch beeldscherm. Met zo’n kostbare telefoon doet u er goed aan om de bescherming te gebruiken van een Motorola Moto X Force hoesje.


Rondom bescherming

Ondanks het fantastische beeldscherm van de X Force, blijft uw Motorola absoluut een kwetsbaar toestel. Bij een harde val blijft het display intact, maar dat zegt helaas nog niets over het interne mechanisme en de camera aan de achterzijde. Maak gebruik van een Motorola Moto X Force hoesje en vul de telefoonbescherming aan tot 360 graden! De hoes absorbeert de hardste schokken en stoten tijdens een valpartij en beschermt de camera tegen de harde ondergrond. Uw smartphone geniet van de juiste bescherming met het Motorola Moto X Force hoesje en blijft zo aanzienlijk langer schadevrij.


Een nieuw design

Het Motorola Moto X Force hoesje is ook erg goed inzetbaar ter aankleding van uw smartphone. Ondanks het premium design van uw toestel, is het niet gek als u op den duur toe bent aan wat nieuws. Het Motorola Moto X Force hoesje is een vrijblijvende accessoire, die u helemaal kunt kiezen op basis van uw favoriete kleur, materiaal of design. Dankzij het eenvoudige kliksysteem wisselt u het Motorola Moto X Force hoesje wanneer u wilt en heeft u altijd een passende outfit voor uw telefoon. Door het leuke design te combineren met handige extra’s, zoals kaartsleuven en een automatische stand-by functie, zal de smartphone-ervaring steeds prettiger worden.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Motorola Moto X Force hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Motorola Moto X Force hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Motorola Moto X Force accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Motorola Moto Z hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G4 Plus hoesjes
Bekijk de Motorola Moto G4 hoesjes