Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 730 accessoires ✔ Gratis verzonden ✔ Zeer snel in huis ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw Nokia Lumia 730

De Nokia Lumia 730 is een zeer prettig toestel dat bovendien geschikt is voor het gebruik van twee simkaarten. Het toestel is verder uitgerust met een 4,7 inch scherm, 8 GB opslaggeheugen en een camera die foto’s van 6,7 megapixels schiet. Wilt u het maximale uit deze specificaties halen, gebruik dan enkele handige Nokia Lumia 730 accessoires.


Foto’s maken

Het toestel is voorzien van een uitstekende frontcam en is dus ideaal om selfies mee te maken. De selfie stick is hierbij een uiterst handige Nokia Lumia 730 accessoire. Door het bereik van de camera te vergroten, wordt het zeer eenvoudig om niet alleen uzelf, maar ook groepen mensen op de foto te krijgen. Mocht u niet genoeg hebben aan de beschikbare opslagruimte van het toestel zelf om al uw foto’s op kwijt te kunnen? Met een micro SD kaart breidt u de capaciteit eenvoudig uit. Een handige Nokia Lumia 730 accessoires voor de fanatieke selfiemaker of de muziekliefhebber dus.


Optimale bescherming

Naast een hoesje, kunnen enkele Nokia Lumia 730 accessoires een optimale bescherming van uw telefoon garanderen. Een screenprotector is een kraswerend folie dat het scherm mooi houdt en uitstekend kan worden gecombineerd met elk type hoesje. Deze Nokia Lumia 730 accessoire weet vaak zowel krassen als vingerafdrukken te voorkomen. Wanneer de openingen aan de randen van uw toestel niet gebruikt worden kan stof zich hierin verzamelen. Anti-stof dust plugs zijn kleine Nokia Lumia 730 accessoires die dit voorkomen en uw telefoon bovendien versieren.


Nokia Lumia 730 accessoires voor in de auto

In de auto lijken de mogelijkheden van uw smartphone soms beperkt. Nokia Lumia 730 accessoires brengen hier verandering in. Ontdekt u vlak voor vertrek dat uw batterij bijna leeg is? Geen probleem. De autolader gebruikt de sigarettenaansteker om de telefoon van stroom te voorzien en is een onmisbare Nokia Lumia 730 accessoire voor lange reizen. Door het toestel aan de voorruit te bevestigen, hoeft u uw blik nooit ver van de weg te wenden. De autohouder maakt dit mogelijk en is dan ook een Nokia Lumia 730 accessoire die bij geen enkele autobezitter mag ontbreken.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 730 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Nokia Lumia 730 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Nokia Lumia 630 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 735 accessoires
Bekijk de Nokia 3310 accessoires