Winkelwagen

Nokia Lumia 735

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Nokia Lumia 735 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

Een hoesje voor uw Nokia Lumia 735

”Een telefoon ontworpen voor het maken van selfies en het houden van Skype-gesprekken”, aldus Nokia over haar Nokia Lumia 735. De frontcam van het toestel is voorzien van 5 megapixel en een ingebouwde groothoeklens. Deze speciale lens vergroot het bereik van de camera, waardoor u vanaf nu met de héle familie kunt Skypen en selfies maken. De snapdragon quad-core processor houdt de telefoon draaiende en presteert razendsnel. Voorzie uw nieuwe telefoon van een leuk en beschermend Nokia Lumia 735 hoesje.


Selfie bescherming

De ingebouwde groothoeklens is een geweldige feature tijdens het maken van selfies. Helaas gaat het maken van zo’n zelfportret soms gepaard met een val- of stootpartij. Met behulp van een hoesje voor uw Lumia 735 is uw telefoon verzekerd van een zachte landing tijdens een eventuele val of onhandigheid. Dankzij de hoes kunt u uw telefoon rechtop neerzetten en wordt het gebruik van de zelfontspanner tijdens het maken van een selfie een heel stuk gemakkelijker. Schaf een hoesje voor uw Nokia Lumia 735 naar keuze aan en probeer het zelf eens uit!

Het design

Het design van een hoesje voor uw Lumia 735 kunt u helemaal zelf bepalen, maar dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Met het brede aanbod van verschillende modellen, kleuren, designs en materialen staat u voor een keuze. Door de doeleinden van de telefoon, de context, de benodigde beschermingsgraad, uw favoriete kleur of de gewenste specificaties te bepalen kunt u het keuzeproces vergemakkelijken.

Bij de doeleinden van uw telefoon en de bijbehorende context kunt u denken aan een vergadering op het werk, een borrelavond met vrienden of weekendje weg. Pas uw Nokia Lumia 735 hoesje aan op deze gelegenheden of ga op zoek naar een variant die geschikt is voor elke context, zoals de donkerlederen booktype hoesjes voor de Nokia Lumia 735.

Ook de beschermingsgraad verschilt per Nokia Lumia 735 hoesjes. Wilt u graag het design van uw toestel zichtbaar houden, maar wel van de benodigde bescherming genieten? Dan zijn de hardcase hoesjes voor uw Nokia Lumia 735 absoluut geschikt. De booktype hoezen en flipcases beschermen daarentegen uw volledige telefoon en zijn vaak voorzien van de extra specificaties. De keuze tussen de verschillende soorten hangt af van de door u gestelde wensen en voorkeuren.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nokia Lumia 735 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Nokia Lumia 735 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Nokia Lumia 735 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Nokia Lumia 635 hoesjes
Bekijk de Nokia Lumia 630 hoesjes
Bekijk de Nokia 3310 hoesjes