Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel IDOL 5 accessoires ✔ Geen verzendkosten ✔ Online afrekenen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Alcatel IDOL 5

De Alcatel IDOL 5 is het typische voorbeeld van een degelijke telefoon voor een relatief lage prijs. De IDOL 5 is een smartphone met een elegante metalen behuizing. Hij beschikt over een 5.2 inch Full HD scherm en een 1.8 GHz octa-core processor die uw apps moeiteloos laat lopen. Bovendien heeft de telefoon twee camera’s, op de achterkant één en aan de voorkant één. De camera aan de achterkant beschikt over 13 megapixel terwijl de selfiecamera aan de voorkant een keurige 5 megapixel heeft. Deze telefoon heeft dus best uitgebreide specificaties. Om nog meer uit uw smartphone te halen, kunt u verschillende Alcatel IDOL 5 accessoires aanschaffen.


Breng de fotograaf in u naar boven

De Alcatel IDOL 5 beschikt over een goede camera. Leuk dus om deze optimaal te benutten! Gelukkig zijn er meerdere accessoires voor de Alcatel IDOL 5 die u hierbij kunnen helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een selfie stok? Dankzij deze praktische Alcatel IDOL 5 accessoire maakt u moeiteloos selfies met een groter bereik. Vanaf nu legt u dus ook die mooie achtergrond vast op de foto. Ook is het fotograferen van groepen geen enkele issue meer. Twijfel niet en schaf deze handige Alcatel IDOL 5 accessoire direct aan. Na het maken van vele foto’s raakt het geheugen van uw smartphone natuurlijk vol. Geen nood! Ook hiervoor zijn er Alcatel IDOL 5 accessoires. Plaats een geheugenkaartje in uw telefoon en u kunt er weer een flinke tijd tegenaan.


Muziekliefhebbers

Luistert u graag naar uw favoriete muziek? Dit doet u nog gemakkelijker met Alcatel IDOL 5 accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een mooie Bluetooth speaker en laat uw muziek door het hele huis klinken. Houdt u uw muziek liever voor uzelf? Ook hiervoor zijn er verschillende accessoires voor de Alcatel IDOL 5. Met een praktische koptelefoon kunt u helemaal opgaan in uw favoriete deuntjes. Ideaal als u aan het hardlopen bent, thuis aan het werken bent of door de supermarkt loopt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel IDOL 5 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Alcatel IDOL 5 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Alcatel A3 accessoires
Bekijk de Alcatel A5 Led accessoires
Bekijk de Alcatel U5 accessoires