Winkelwagen

Alcatel One Touch Pixi 3 4.0

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Alcatel One Touch Pixi 3 4.0

Dat de Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 een budgettoestel is, wil niet zeggen dat de specificaties ook het goedkoopste van het goedkoopste zijn, integendeel. Het 4G-model draait namelijk op een snelle quad-core processor, heeft een beeldscherm ter grootte van 4 inch en maakt daarnaast gebruik van het besturingssysteem van Android 4.4. U schiet foto’s met een 2-megapixel camera en slaat deze vervolgens op de 4 GB intern geheugen op. Pak het van het begin af aan op de juiste manier met uw nieuwe aanwinst en kies voor de nodige telefoonbescherming met een Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje.


De nodige bescherming

Elke smartphone is kwetsbaar, daar is geen speld tussen te krijgen. Zonder Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje vraagt u erg veel van uw smartphone en gaat u er vanuit dat uw telefoon in staat is om zelf alle gevaarlijke invloeden van buitenaf te weren. Dit is echter niet vaak het geval. Het kwetsbare beeldscherm is niet bestand tegen krassen en stoten, net zoals het interne mechanisme niet vrolijk wordt van een harde klap op de grond. Zorg dat het Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje aanwezig is om uw telefoon de nodige bescherming te bieden en tevens zo lang mogelijk mooi te houden.


Handige extra’s

Bescherming bieden aan uw telefoon staat centraal in de taakomschrijving van het Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje, maar dat is niet het enige. Met een hoesje om uw telefoon profiteert u tevens van een stralend en nieuw uiterlijk, handige opbergruimten voor pasjes en briefgeld en een praktische ingebouwde standaard. De opbergruimten maken het doen van boodschappen een stuk comfortabeler en bewaren ook uw OV-kaart op een handige en overzichtelijke plek. De ingebouwde standaard van het Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje komt goed van pas bij het kijken van een serie of het koken volgens recept, bij beide houdt u uw handen liever vrij.

Vindt u het design van uw Alcatel mooi, maar raakt u er op den duur op uit gekeken? Dan gebruikt u het Alcatel One Touch 3 4.0 hoesje om er iets nieuws van te maken! U kunt dit op verschillende manieren interpreteren. Zo kunt u uw smartphone veranderen in een zakelijke en representatieve accessoire of juist kiezen voor een hippe en fashionable variant. Gebruik het Alcatel One Touch 3 4.0 hoesje om uw toestel te onderscheiden van andere technische apparaten en volop uniek te zijn.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesjes
Bekijk de Alcatel A3 hoesjes
Bekijk de Alcatel One Touch Pop C7 hoesjes