Winkelwagen

Alcatel One Touch Pixi 3 4.5

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Alcatel One Touch Pixi 3 4.5

Voor minder dan honderd euro heeft u de Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 in huis en mag u zeker niet klagen. De telefoon heeft een fijn 4.5-inch beeldscherm, draait op een dual-core processor en maakt gebruik van het besturingssysteem van Android, versie 4.4. Daarnaast biedt deze budgettelefoon nog enkele extra’s, zoals de dual-sim mogelijkheid. Hiermee houdt u uw werk- en privécontacten gescheiden en kunt u in het buitenland zowel een Nederlands als een buitenlands simkaartje in de telefoon kwijt. Zorg ervoor dat uw toestel zowel binnen de Nederlandse grenzen als daarbuiten uitstekend beschermd is tegen schade en maak daarvoor gebruik van een Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje.


U smartphone loopt gevaar

U kunt het zo gek niet bedenken of uw smartphone loopt gevaar. Uw Alcatel is erg kwetsbaar en is niet in staat om alle gevaarlijke dreigingen alleen af te handelen. Daarom is het van belang dat uw telefoon vierentwintig uur per dag van de juiste bescherming wordt voorzien met behulp van een Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje. Het is wellicht lastig voor te stellen, maar deze bescherming komt vrijwel elk moment van de dag van pas. Als u uw toestel neerlegt op tafel komt krasschade gevaarlijk dichtbij, als u op vakantie bent zijn zandkorrels heerlijk voor uw voeten, maar iets minder voor uw telefoon. Daarnaast vormen de broekzakken en tassen één groot gevaar voor uw telefoon en zijn scherpe voorwerpen, de harde grond en lekkende flesjes absoluut geen pretje. Laat de bescherming van uw telefoon niet van het toeval afhangen en kies voor het Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje.

Omdat u zelf geen tijd heeft om uw telefoon constant in de gaten te houden, besteedt u dit gewoon uit aan het Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje. Het hoesje verkleint het risico dat uw telefoon loopt aanzienlijk en beschermt daarmee het stijlvolle design en het kwetsbare interne mechanisme. Daarnaast gaat u met het Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje zorgeloos op vakantie, legt u uw telefoon neer waar u wilt en kan de tas of broekzak als veilige opbergplek worden gebruikt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Alcatel One Touch Pixi 3 4.5 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Alcatel One Touch Pixi 3 4.0 hoesjes
Bekijk de Alcatel Shine Lite hoesjes
Bekijk de Alcatel A5 LED hoesjes