0

Alcatel Pop 4 Plus accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Alcatel Pop 4 Plus accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw Alcatel Pop 4 Plus

De Alcatel Pop 4 Plus is de luxe variant van de Pop 4. Met 1,5 GB werkgeheugen en 16 GB opslagcapaciteit staat het toestel garant voor een snelle besturing en volop plezier van al uw favoriete apps. Aan de voorkant zit een 5,5 inch touchscreen en de achterkant is uitgerust met een 8 megapixel camera. Om al deze specs het best tot hun recht te laten komen, maakt u gebruik van een paar handige Alcatel Pop 4 Plus accessoires.


Extra capaciteit

Een dagje erop uit of een weekendje weg? Grote kans dat je je smartphone intensief gebruikt om foto’s te maken en de weg te vinden. Voorkom een lege batterij en neem een powerbank mee. Dit kleine Alcatel Pop 4 Plus accessoire is nauwelijks groter dan een USB stick, past in elke broekzak en voorziet uw smartphone in no time van een nieuwe lading stroom. Ook een geheugenkaartje is geen overbodige luxe. Hiermee kunt u zonder problemen de opslagcapaciteit van uw toestel verdubbelen, zodat u onbeperkt foto’s kan blijven maken, games kunt downloaden of muziek kunt bewaren. Een multifunctioneel Alcatel Pop 4 Plus accessoire dus!


Daar zit muziek in

Breid de functionaliteit van uw Alcatel Pop 4 Plus uit met accessoires voor maximaal muziekgenot. Ga bijvoorbeeld voor een krachtige bluetooth speaker om draadloos naar uw favoriete tracks te luisteren. Bedien het volume en kies een nieuw nummer vanuit uw bed, de keuken of de tuin. Bent u zelf al in het bezit van een goede stereo-installatie? Sluit uw smartphone dan aan met een aux kabeltje. Dankzij dit kleine, handige Pop 4 Plus accessoire luistert u uw favoriete muziek met de hoge kwaliteit die u gewend bent.


Uw conditie op peil

U gaat natuurlijk voorzichtig om met uw smartphone en beschermt het toestel met een stevig hoesje. Met de juiste accessoires is uw Alcatel Pop 4 Plus nog beter beschermd en kiest u voor langdurig genot. Allereerst verdient het scherm een screenprotector. Dankzij dit stevige folie of glas voorkomt u niet alleen storende krassen, maar gaat u ook vingerafdrukken te lijf. Een ander Alcatel Pop 4 Plus accessoire dat u helpt uw touchscreen schoon te houden is een styluspen. Deze pen biedt nauwkeurige schermbediening en vette vingerafdrukken komen niet meer op uw toestel terecht.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

We hebben niet alleen Alcatel Pop 4 Plus hoesjes en accessoires, maar we hebben voor ieder toestel een uitgebreid aanbod aan hoesjes en accessoires. Vind direct een Motorola Moto Z Play hoesje of Alcatel Pop 4 hoesje voor uw nieuwste aankoop!

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Alcatel Pop 4 Plus accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Alcatel Pop 4 Plus accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Alcatel Pop 4 accessoires
Bekijk de Alcatel Pop 4s accessoires
Bekijk de Alcatel One Touch Pop D5 accessoires