Winkelwagen

Asus ZenFone 3 Max 5.2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesjes ✔ Gratis verzonden ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.2

De Asus ZenFone 3 Max 5.2 heeft een behoorlijk steentje bijgedragen aan de goede reputatie van de smartphonefabrikant. Met specificaties als een 16 Megapixel camera, een 5,5 Inch full HD-scherm en een accu van wel 4100 mAh is het succesrecept van Asus officieel. Het kan echter nog een flinke uitdaging zijn om deze prachtige smartphone ook echt in goede conditie te houden. Gebruik daarom een Asus ZenFone 3 Max hoesje, waarmee u voor extra veiligheid voor uw smartphone zorgt.


U bepaalt de mate van bescherming

Haperende hardware, gebarsten displays en beschadigde behuizingen: dit alles kan gemakkelijk voorkomen worden met een Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesje. Dat deze bescherming onmisbaar is, is op zich wel duidelijk. De mate van bescherming die een Asus ZenFone 3 hoesje biedt kan alleen variëren en het is aan u om te bepalen in hoeverre u deze bescherming nodig heeft. Als u weet dat uw toestel regelmatig klappen te verduren krijgt, is het verstandig om te kiezen voor een hoesje voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.2 dat uw toestel geheel rondom bedekt. Zo wordt uw smartphone zo weinig mogelijk wordt blootgesteld aan potentiële gevaren. Wanneer u wat voorzichtiger met uw telefoon omgaat biedt een backcover echter al voldoende bescherming.


Een hoesje voor iedere gelegenheid

Het design van uw Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesje is, net als de mate van bescherming, geheel op uw eigen wensen af te stemmen. Zo kunt u voor op de zaak, of bij formele bijeenkomsten het beste kiezen voor een nette booktype hoes. Deze case verzorgt een mooie strakke uitstraling, zonder dat uw smartphone extreem in het oog zal springen. Wanneer u juist wat extra kleur of design aan uw toestel wilt toevoegen, bijvoorbeeld voor informele gelegenheden, kunt u kiezen voor een design case als Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesje. Dit soort hoesjes is bedrukt met allerlei verschillende soorten designs, in alle mogelijke kleuren. Een hoesje voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.2 is dus gemakkelijk af te stemmen op allerlei verschillende situaties.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Asus ZenFone Go hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone 3 Zoom hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesjes