Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoires ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.2

De Asus ZenFone 3 Max 5.2: hét pronkstuk van Asus. Met twee goede camera's, een groot geheugen en een gevoelige vingerafdrukscanner doet de Max zijn naam zeker eer aan. De meest opvallende feature van het toestel is de enorme accu van wel 4100mAh, dit zorgt ervoor dat het toestel wel 38 dagen mee gaat in stand-by! Ook is de smartphone dankzij deze fantastische accucapaciteit zelfs te gebruiken als oplader voor andere apparaten. U geniet optimaal van uw luxe smartphone door te kiezen voor diverse Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoires.


Onbeperkt stroom

De geweldige accu van uw smartphone lijkt misschien onuitputtelijk, maar niets is helaas minder waar. Vanzelfsprekend gebruikt u uw telefoon wel langer dan gemiddeld, maar na een tijdje zit er niets anders op dan het toestel weer op te moeten laden. Om te voorkomen dat u ergens onderweg, midden op de dag zonder stroom komt te zitten, kiest u voor een accessoire voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.2. Een powerbank als Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoire is namelijk een geweldige oplossing voor het bovenstaande probleem. Dit apparaat voorziet uw Asus, ongeacht uw locatie, van een nieuwe energie boost, zodat u uw smartphone naar wenst kunt blijven gebruiken.


Perfect view

Een van de meest belangrijke onderdelen van uw Asus is het display. Het is dan ook van cruciaal belang dat dit gedeelte vrij blijft van schade die uw smartphonegebruik belemmert. Met een screenprotector als Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoire beschermt u uw scherm maximaal. Dit beschermlaagje weert scherpe voorwerpen namelijk van u scherm, zodat u het beste zicht op uw toestel houdt. Deze accessoire voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.2 is verkrijgbaar in verschillende soorten glas en in een folie-variant. U bespaart dus een hoop dure reparatiekosten en uw touchscreen blijft te allen tijde goed werken, allemaal dankzij een simpele Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoire!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Asus ZenFone 3 Max 5.2 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Asus ZenFone 3 accessoires
Bekijk de Asus ZenFone AR accessoires
Bekijk de Asus ZenFone 3 Go accessoires