Winkelwagen

Asus ZenFone 3 Max 5.5

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk.

 

Een hoesje voor uw Asus ZenFone 3 Max 5.5

Dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn bewijst dit uitstekende en goed betaalbare toestel. De Asus ZenFone 3 Max 5.5 is een eenvoudig toestel, dat van alle gemakken is voorzien. Via het grote beeldscherm van 5.5 inch is het bekijken van filmpjes en lezen van teksten zeer aangenaam. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van dit fijne beeldscherm kunnen blijven genieten. Zorg daarom voor goede bescherming met behulp van een Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesje.

 

Bescherm het display

Het belangrijkste kenmerk van de ZenFone 3 Max 5.5 is het grote en heldere 5,5 inch beeldscherm. U moet er daarom niet aan denken dat een sleutelbos of losse muntjes in uw handtas krassen en barsten in uw scherm veroorzaken. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen met een Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesje. Voor de beste beeldscherm bescherming kiest u een Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesje in booktype of flipcase vorm. Deze bevatten een stevige flap, die over de voorzijde van uw toestel sluit en meestal afsluitbaar is middels een magneetje. Wanneer u liever wilt blijven genieten van uw Alcatel in zijn originele vormen, dan kiest u voor een insteekhoesje of Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesje in portemonnee vorm. Het nadeel hieraan is dat uw beeldscherm tijdens het gebruik dus geen bescherming heeft. Dit is eenvoudig op te lossen met behulp van een screenprotector.

 

Een ander uiterlijk

Behalve bescherming, zorgt een Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesje er ook voor dat uw toestel een andere uitstraling krijgt. Met een Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesje past u de look van uw telefoon binnen no-time aan iedere situatie aan. Wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke afspraak heeft, kiest u natuurlijk niet voor een felgekleurd glitter design, maar voor een representatieve, lederen Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoes. Wanneer u in de avond op stap gaat is een fel kleurtje of opvallende print die matcht bij uw outfit juist wel erg geschikt. Dankzij de vele kleuren, printjes en materialen van de Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesjes past u de look van uw Asus in een handomdraai aan op iedere gelegenheid of outfit. Zorg voor meerdere Asus ZenFone 3 Max 5.5 hoesjes om mee af te wisselen, dan zal het uiterlijk van uw telefoon nooit gaan vervelen.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Asus ZenFone Max 5.5 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Asus ZenFone 3 Max 5.5 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Asus ZenFone 3 Max 5.5 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Asus ZenFone 3 Max 5.2 hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone 3 hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone 4 Max Plus hoesjes