Winkelwagen

Asus ZenFone Max

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Asus ZenFone Max hoesjes ✔ Webshop Keurmerk ✔ Gratis verzending ✔ Altijd veilig en achteraf betalen.


Een hoesje voor uw Asus ZenFone Max

De Asus ZenFone Max is volledig ontworpen met de intensieve gebruiker in het achterhoofd. Zo biedt hij ruimte voor twee simkaarten en draait hij door zijn quad-core processor als een zonnetje. De 13 megapixel camera laat u overal scherpe filmpjes en foto's maken, zodat geen bijzonder moment meer voorbij kan gaan zonder dat u dit vastlegt. Zorg ervoor dat u zo lang mogelijk van dit toestel kunt genieten door een Asus ZenFone Max hoesje aan te schaffen.


Optimale bescherming

U wilt toch voorkomen dat uw toestel een groot risico loopt op beschadigingen? Zonder de bescherming van een Asus ZenFone Max hoesje is de kans op schade aan uw toestel echter levensgroot. Eén onverhoedse val kan al het einde van uw smartphone betekenen. Met een Asus ZenFone Max hoesje houdt u uw toestel veilig. Het hoesje vangt bij een val de hardste klappen op, waardoor het toestel gewoon goed blijft functioneren. U geniet veel langer van uw telefoon met een Asus ZenFone Max hoesje.


Bescherming tegen omstandigheden

Een hoesje beschermt uw toestel bovendien tegen schade door weersinvloeden. Als u in de regen met uw telefoon belt, kan er vocht in het binnenste van uw smartphone terechtkomen. Met een Asus ZenFone Max hoesje beschermt u uw telefoon tegen regenschade. Ook de zon kan funeste gevolgen hebben voor uw toestel. Als u de smartphone namelijk te lang in de brandende zon laat liggen, kan het systeem oververhit raken. Met een Asus ZenFone Max hoesje voorkomt u dit en kunt u dus langer van uw smartphone genieten.


Bescherm het uiterlijk van uw smartphone

Het scherm is misschien wel het mooiste onderdeel van uw smartphone. Het is tegelijkertijd ook erg kwetsbaar. Met een Asus ZenFone Max hoesje beschermt u het 5,5 inch scherm van uw toestel tegen verbrijzeling en krassen. Hierdoor kunt u gewoon foto's en filmpjes blijven bekijken zonder tussen krassen en barsten door hoeven te turen. Indien u kiest voor een Asus ZenFone Max hoesje dat het scherm onbeschermd laat, is het verstandig om ook een screenprotector aan te schaffen. Met dit dunne folie zorgt u ervoor dat er geen krassen in het scherm komen.


Een ruim aanbod

Bij smartphonehoesjes.nl vindt u een groot aanbod aan Asus ZenFone Max hoesjes. Of u nu houdt van chique lederen hoesjes of juist de vrolijk gekleurde hoesjes, u vindt altijd een passend Asus ZenFone Max hoesje.


Kwaliteit en service

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Asus ZenFone Max hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Asus ZenFone Max hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Asus ZenFone Max accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Asus ZenFone 3 Max hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone AR hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone 3 Zoom hoesjes