Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Asus ZenFone Max accessoires ✔ Webshop Keurmerk ✔ Altijd veilig en achteraf betalen ✔ Snel geleverd.


Een accessoire voor uw Asus ZenFone Max

De Asus ZenFone Max, een budgetsmartphone met de afmetingen van een heuse phablet. De prijs-kwaliteitverhouding van deze telefoon is goed, zodat u absoluut waar krijgt voor uw geld. De 5.5 inch grote telefoon draait op een quad-core processor en is voorzien van het Android besturingssysteem. De telefoon beschikt verder over een 13 megapixel camera en kan optimaal benut worden in combinatie met de juiste Asus ZenFone Max accessoires.


Beeld & geluid

Ondanks het 5.5 inch grote beeldscherm van de Alcatel kan de bediening van het touchscreen een probleem zijn. In combinatie met een Asus ZenFone Max accessoire kunt u dit vergemakkelijken. De zogenaamde stylus pen is voorzien van een zachte, rubberen top die erg geschikt is om het display te begeleiden. Door deze zachte top voorkomt deze pan tevens krassen en vingerafdrukken, zodat het beeldscherm mooi schoon en schadevrij blijft.


Beter geluid

De accessoires voor de Asus ZenFone Max kunnen ook van pas komen op het gebied van geluid. Smartphonehoesjes.nl biedt verschillende hulpmiddelen aan om het geluid te versterken en te verbeteren. Met de welbekende oordopjes houdt u de muziek voor uzelf en kunt u in de trein of op de fiets ongestoord luisteren. Een speaker of box versterkt het geluid en is dus meer geschikt voor een feestje of een borrel. Deze laatste Asus ZenFone Max accessoires zijn ook verkrijgbaar met bluetooth, zodat uw telefoon en box niet meer fysiek verbonden hoeven te worden.


Extra accu

Is de accu van uw telefoon sneller leeg dan u wenst? Maak dan gebruik van een powerbank: een Asus ZenFone Max accessoire wat dient als externe accu. Laad deze powerbank van te voren op en sluit hem aan op uw telefoon wanneer nodig. De batterij wordt weer opgeladen, zonder dat u daar een stopcontact voor nodig heeft. U heeft de keuze uit powerbanks met verschillende formaten en capaciteiten. Met de grotere modellen bent u er zeker van dat u uw telefoon meerdere malen volledig kunt opladen. Dit Asus Zenfone Max accessoire is dus erg handig voor lange periodes van huis.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Asus ZenFone Max accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Asus ZenFone Max accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Asus ZenFone 3 Max accessoires
Bekijk de Asus ZenFone Go accessoires
Bekijk de Asus ZenFone AR accessoires