Winkelwagen

Blackberry DTEK60

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Blackberry DTEK60 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Blackberry DTEK60

De Blackberry DTEK60, het paradepaardje van Blackberry, is sinds najaar 2016 in Nederland verkrijgbaar. Het is een van de eerste toestellen uit de nieuwe Blackberry-serie en komt vanwege zijn vooruitstrevendheid goed mee met zijn concurrenten. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow. Zorg voor de beste bescherming voor dit kostbare toestel en zorg direct na aanschaf voor een Blackberry DTEK60 hoesje.


Bescherm uw toestel

De Blackberry DTEK60 heeft een beeldscherm van 5.5 inch en een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Een Blackberry DTEK60 hoesje ter bescherming van dit grote en dus kwetsbare scherm is dus onmisbaar. De beelden op het toestel zijn kraakhelder en dat wilt u natuurlijk zo houden. U zult hiervoor uw scherm moeten beschermen tegen een kras, een vlek of zelfs een barst. Dit doet u eenvoudig door gebruik te maken van een Blackberry DTEK60 hoesje. De Blackberry DTEK60 beschikt over een 21 en 8 megapixel camera. Deze uitstekende camera’s bevinden zich aan de voor- en achterkant van het toestel. Zonder een Blackberry DTEK60 hoesje zijn dit uiterst kwetsbare plekken. Het toestel ligt doorgaans op zijn rug op een harde ondergrond, vanzelfsprekend is dit dus de eerste plek waar krassen en beschadigingen ontstaan. Wilt u krassen, vuil of vlekken op uw camera te voorkomen? Gebruik dan één van de Blackberry DTEK60 hoesjes.


Ruime keus aan hoesjes

U heeft ruime keus aan diverse Blackberry DTEK60 hoesjes. U kunt kiezen uit lederen hoesjes waar uw toestel volledig ingeschoven wordt; de zogeheten insteekhoesjes. Daarnaast biedt Smartphonehoesjes.nl u flipcases. Bij een dergelijk Blackberry DTEK60 hoesje wordt het toestel in een stevige houder bevestigd en wordt ook de voorkant van het toestel beschermd door de lederen flap die over het toestel heen valt.

Alle Blackberry DTEK60 hoesjes passen perfect en volledig om uw smartphone en geven stof en vuil geen kans. Daarnaast beschermen ze uw toestel bij vallen of stoten. Wanneer uw telefoon in een hoesje zit en deze per ongeluk valt of als deze ergens tegenaan stoot, is deze goed beschermd omdat het hoesje de klap opvangt. Daarnaast voorkomt een Blackberry DTEK60 hoesje beschadigingen aan de kwetsbare onderdelen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Blackberry DTEK60 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Blackberry DTEK60 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Blackberry DTEK60 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Blackberry DTEK50 hoesjes
Bekijk de Blackberry KeyOne hoesjes
Bekijk de Google Pixel hoesjes