Winkelwagen

Blackberry Mercury accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Blackberry Mercury accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Webshop Keurmerk ✔ Veilig en achteraf betalen.


Een accessoire voor uw Blackberry Mercury

Blackberry presenteert met trots de Blackberry Mercury. : dDit toestel heeft een 4,5 inch full HD inch display en is uitgerust met een fysiek toetsenbord. Dankzij de 18 mMegapPixel camera aan zowel de voor- als achterkant legt u ieder memorabel moment haarscherp vast. Maar wist u dat u de features waar deze unieke smartphone mee is uitgerust nóg optimaler kunt gebruiken? Maak gebruik van een Blackberry Mercury accessoire en haal het maximale uit uw mobiel.


Uw display in topconditie

Hoewel de Blackberry Mercury een exceptionele smartphone is, blijft er een puntje waar geen enkel toestel aan zal ontkomen: het kwetsbare beeldscherm. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een kras, barst of vlek op uw display is gemaakt voor u er erg in heeft. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te verhelpen! Met een accessoire voor uw Blackberry Mercury zijn dit soort vervelende beschadigingen namelijk gemakkelijk te voorkomen. Alle screenprotectors – of ze nu van folie of glas gemaakt zijn gemaakt – zijn gemakkelijk te bevestigen en speciaal ontworpen om uw smartphone in topconditie te houden. Wanneer u ook geen last meer wilt hebben van vette vingerafdrukken op uw scherm gaat u nóg een stapje verder en kiest u voor een anti-fingerprint screenprotector. Deze Blackberry Mercury accessoires zijn afgewerkt met een speciale olie-afstotende coating, waardoor u nooit meer gehinderd wordt door vingerafdrukken op uw display.


Extra geheugen met een Blackberry Mercury accessoire

De Blackberry Mercury heeft een enorm intern geheugen, maar zelfs deze heeft zijn limieten. Een accessoire voor uw Blackberry Mercury biedt de oplossing: met een SD kaart heeft u de mogelijkheid om de opslagruimte te verdubbelen. Zo kunt u naar wens apps blijven downloaden en foto’s en video’s blijven opslaan. Op deze manier vormt een Blackberry Mercury accessoire een makkelijke én betaalbare oplossing voor iedereen die het uitsterste uit deze smartphone wil halen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Blackberry Mercury accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Blackberry Mercury accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Blackberry DTEK50 accessoires
Bekijk de Blackberry Z10 accessoires
Bekijk de Xiaomi Mi 5 accessoires