Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Honor 7x accessoires ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw Honor 7x

Met de Honor 7x heeft u een schitterende telefoon in handen. Het beeldscherm van bijna 6 inch is de grootste blikvanger. Verder draait de smartphone op Android 7.0 (Nougat) zodat er meerdere apps tegelijkertijd kunnen lopen zonder dat dit problemen oplevert. Bovendien maakt u met de 16- en 2 megapixel achterop schitterende foto’s, terwijl de 8 megapixel frontcamera mooie selfies maakt. Vlak onder de camera op de achterkant zit de vingerafdrukscanner, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot uw telefoon. Deze telefoon kan dus een hele hoop, maar u kunt er nog meer uithalen door gebruik te maken van de juiste Honor 7x accessoires.


Bescherm de kostbare display

Het prachtige beeldscherm is een absolute blikvanger van deze telefoon. Het is daarom zaak om dit kwetsbare onderdeel van de telefoon goed te beschermen! Dit doet u gemakkelijk met een screenprotector. Deze Honor 7x accessoire is te verkrijgen in twee varianten. De glazen screenprotector is gemaakt van krachtig gehard glas en is bestand tegen barsten en krassen. De screenprotectors van folie zijn bestand tegen krassen en weren vieze vlekken van uw beeldscherm. Door deze Honor 7x accessoires te gebruiken houdt u uw beeldscherm in topconditie en geniet u langer van uw kostbare telefoon.


Ultieme foto’s

De Honor 7x beschikt over een schitterende camera en u gaat daar gegarandeerd veel gebruik van maken. Door de juiste accessoires voor de Honor 7x te gebruiken, is de kans op die ene perfecte foto stukken groter! Een selfiestick is eenvoudig te verbinden met uw telefoon, waarna u de ultieme selfie kunt maken! Op deze wijze vergroot u het bereik van de foto, waardoor u meer van de achtergrond op de foto krijgt. Ook kunt u een geheugenkaart gebruiken om het geheugen van de telefoon enorm uit te breiden. Dankzij deze Honor 7x accessoire hoeft u geen foto meer te verwijderen. Ideaal toch!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Honor 7x accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Honor 7x accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Honor 8 accessoires
Bekijk de Honor 7 accessoires
Bekijk de Honor 6X accessoires