Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC Desire 820 accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw HTC Desire 820

De HTC Desire 820 werd in oktober 2014 gelanceerd op de telefoonmarkt. Het toestel draait op het besturingssysteem Android, versie 4.4 KitKat. Deze HTC kan zowel het 2G, het 3G als het 4G netwerk aan, zodat u kunt genieten van razendsnel internet. Met behulp van de 13 megapixel camera kunt u prachtige foto’s en selfies maken. Sla al uw geschoten kiekjes handig op met behulp van de juiste HTC Desire 820 accessoires.


Handige accessoires

Probeer alle functies en features van uw telefoon optimaal te benutten. Soms kan hier een hulpmiddel bij te pas komen, zoals een van de HTC Desire 820 accessoires. Deze accessoires optimaliseren de diensten van uw telefoon. Denk bijvoorbeeld eens aan een styluspen. Dit is een accessoire voor uw HTC Desire 820 die u helpt bij het bedienen van het touchscreen. Het gevoelige scherm reageert uitstekend op de rubberen top van de pen en blijft zo mooi vingervlekvrij.

De touchscreen handschoenen die Smartphonehoesjes.nl aanbiedt, maken het mogelijk om uw telefoon te bedienen en tegelijkertijd te genieten van warme handen. Deze accessoires voor uw HTC Desire 820 bieden de ideale oplossing tijdens een wandeling in de vroege ochtenduren of een fietstocht naar het werk. Vanaf nu kunt u naar het volgende nummer shufflen, een Whatsapp versturen of een telefoontje aannemen zónder daar uw handschoenen voor uit te trekken. Het touchscreen van uw telefoon reageert uitstekend op het touchgedeelte van deze HTC Desire 820 accessoire, zodat u er met alle plezier gebruik van kunt maken.


Verwenmomentje

Aangezien u uw telefoon altijd bij u draagt, is het leuk om hem te ‘verwennen’ met wat extra’s. Een accessoire voor uw HTC Desire 820 zou een gepast cadeautje kunnen zijn. Een screenprotector met design geeft uw telefoon een nieuwe uitstraling en beschermt daarbij meteen het gevoelige beeldscherm. Uw telefoon geniet van twee in één! Een andere HTC Desire 820 accessoire die u kunt aanschaffen, is het anti-stofplugje. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende figuren, bolletjes, kleuren en modellen. Het vrolijkt niet alleen uw telefoon op, de HTC Desire 820 accessoire houdt ook stof op afstand.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC Desire 820 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve HTC Desire 820 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de HTC U11 accessoires
Bekijk de HTC U11 Plus accessoires
Bekijk de HTC Desire 650 accessoires